Miloš Biković: Puno mi je srce

Autor: Maja Gašić

26.03.2019 17:40

Foto: Izvor:Gloria magazin/Jelena Milinčić, Foto:Jakov Simović, Archangel Studios

Foto: Izvor:Gloria magazin/Jelena Milinčić, Foto:Jakov Simović, Archangel StudiosSrpski glumac nije skrivao zadovoljstvo zbog emotivne reakcije publike na beogradskoj premijeri filma ‘Balkanska međa’, kojoj je prisustvovao u društvu devojke Barbare Tatalović

Miloš Biković (31) je na beogradskoj premijeri filma “Balkanska međa” imao dva razloga za osmeh. Nakon kraće razdvojenosti ponovo je držao za ruku svoju devojku Barbaru Tatalović, s kojom je prošetao crvenim tepihom, a veoma ga je obradovalo i to što je publika ovo ostvarenje pozdravila ogromnim aplauzom. Akciona ratna drama reditelja Andreja Volgina istovremeno se prikazuje u Srbiji i Rusiji, a bavi se istorijskim trenutkom značajnim za obe zemlje. U pitanju je zauzimanje prištinskog aerodroma Slatina od strane ruske vojske za vreme Nato bombardovanja SR Jugoslavije 1999. godine.

- Osećao sam veće uzbuđenje na srpskoj nego na ruskoj premijeri zato što sam imao veću odgovornost prema našim gledaocima jer je ova priča deo događaja koji su se desili u našoj zemlji. Reakcije publike u Moskvi i Beogradu bile su fantastične. Čini mi se da su ljudi bili emotivno dirnuti i da su zaista uživali u filmu.

Ostatak intervjua sa Milošem Bikovićem pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 25. marta!

Maja Gašić

Autor