Dragan i Jovana Marinković: Rastanak sa tri sreće u jednom danu

Autor:

27.03.2019 10:10

Foto:

Foto:



Kad su im doktori saopštili da su prestala da kucaju srca trojki koje su čekali, glumac Dragan Marinković Maca i njegova supruga Jovana otputovali su u Hercegovinu kako bi se osamili i skupili snagu da prevaziđu gubitak

Glumac Dragan Marinković Maca (51) i njegova supruga Jovana (29) izgubili su trojke prošlog leta. Oboje su veoma teško podneli gubitak beba, ali su jedno drugome u tim najtežim trenucima bili najveća podrška i zajedno su uspeli da prebrode tu tragediju.

- Obradovali smo se kad su nam doktori saopštili da Jovana umesto jedne nosi čak tri bebe. Nažalost, na jednom od narednih pregleda ustanovljeno je da bebama ne kuca srce i sve ih je izgubila. Ja sam se osećao strašno, a moja supruga je bila potpuno slomljena. Pomislio sam da je najbolje da posle svega odemo iz Beograda na nekoliko meseci. Spakovali smo se i uputili u okolinu Trebinja, u selo u zaleđu Dubrovnika, da se sklonimo od ljudi i gradskog ludila i saberemo - priča Dragan, dok Jovana otkriva da ih je oboje tešila pomisao da je dobro što se to dogodilo u ranim nedeljama trudnoće.

Ostatak ispovesti bračnog para Marinković pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 25. marta!