Mirka Vasiljević: Da se pita samo Vujadin venčanje bi se dogodilo već sutra

Autor: Svetlana Stojaković

30.03.2019 21:10

Foto: Izvor:Gloria magazin/ Tanja Nikolić, Foto:Gloria magazin/ Dalibor Danilović/ ATA - images/ Instagram

Foto: Izvor:Gloria magazin/ Tanja Nikolić, Foto:Gloria magazin/ Dalibor Danilović/ ATA - images/ InstagramMada je deset godina u emotivnom odnosu sa fudbalerom Vujadinom Savićem s kojim je dobila troje dece, glumica Mirka Vasiljević ističe da više ne mašta o venčanju sa fontanama od čokolade, već je usredsređena na vaspitavanje sinova i kćerke i skladan porodični život

Mirka Vasiljević: Učim decu da budu bliski, da im zajedništvo bude sveta stvar

Samo hronični manjak vremena kriv je za to što se glumica Mirka Vasiljević (28) i kapiten fudbalera Crvene zvezde Vujadin Savić (28) još nisu venčali. Par je u stabilnoj vezi već deset godina i za to vreme dobio je troje dece, sinove Andreja (7) i Mihaila (4) i kćerku Adrijanu (5). Mirka otkriva da bi se, da se pita samo Vujadin, venčanje dogodilo već sutra.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vujadin Savic (@savicvujadin) дана 12. Дец 2018. у 2:18 PST

Mirka Vasiljević otkrila kako izgleda romantično veče sa Vujadinom

- Moji prioriteti su da što više vremena provedemo s decom, da zajedno putujemo, a ne da pravimo slavlje, mada će i to jednog dana doći na red - kaže glumica. - Pošto su mnogi Vujadinovi saigrači iz Zvezde često u našem domu, jer nemaju žene, devojke i decu, šale se kako će sakupiti novčani prilog i sve organizovati za naše venčanje, a da je moje samo da se pojavim. Muškarci, posebno fudbaleri, uvek su spremni na zabavu. Meni je, kad smo počeli vezu, bilo mnogo važnije da dobijemo dete koje smo želeli, nego da pravimo svadbu, a kad sam zatrudnela, nisam htela da venčanje bude samo zbog toga, što bi se danas šaljivo reklo “na pun stomak”. A i želela sam da ne budem opterećena, da mogu da igram, veselim se i budem na nogama čitav dan, i da nas na venčanju bude dvoje, a ne troje. Onda su se dogodile i druga i treća trudnoća. Vujadin je u međuvremenu igrao u inostranstvu, sve dok nije došao u svoju Crvenu zvezdu u leto 2017. Fudbaleri, dok im traje sezona, imaju malo slobodnog vremena, najčešće u decembru i maju, pa tada gledamo da budemo stalno zajedno, da otputujemo negde na odmor i uživamo, posvetimo se jedno drugome. Sve su to razlozi zbog kojih vezu nismo ozvaničili, a i pošto smo već toliko dugo zajedno, prošlo me je devojačko ludilo. Sazrela sam, za sve ovo vreme i bila na brojnim svadbama, pa više ne zamišljam fontane od čokolade kao što sam radila dok sam bila klinka. Sada bi to dosta drugačije izgledalo.

Tajne lepote Mirke Vasiljević

Već na samom startu ljubavne romanse našli su se na raskrnici.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Vujadin Savic (@savicvujadin) дана 24. Јун 2018. у 2:53 PDT

Fotka Vujadina Savića iz detinjstva otkrila: Ko je trebalo da nasledi tatu Duleta (foto)

- Tada sam snimala “Miris kiše na Balkanu” s Ljubišom Samardžićem po 15 sati dnevno, a Vujadin je, posle samo tri meseca veze, potpisao za Bordo. Bili smo udaljeni kilometrima, a želeli da stalno budemo zajedno. Nismo se dovoljno poznavali kao emotivni partneri i nismo znali šta onaj drugi radi. Bila sam u dilemi da li da prekinem vezu ili da je nastavim. Posle razgovora s majkom i tetkom, koje su mi najveći oslonac i znaju sve o meni, odlučila sam da budem potpuno iskrena prema sebi. Pošto sam bila svesna da će karijera jednog dana proći, da me možda niko neće zvati da radim kad mi bude 40, 60 ili 80 godina, zapitala sam se šta ako tada ne budem imala s kim da popijem šolju čaja ili kafe, da porazgovaram ili samo da ćutim. Rekla sam sebi da je Vujadin možda taj s kojim ću sve to moći, a ako veza ne uspe, neću se kajati jer sam dala sve od sebe u tim uslovima. Odlučila sam da probam.