Svetozar Cvetković: Vlasnik najlepših komplimenata

Autor:

05.04.2019 11:20

Foto:

Foto:



Dramski umetnik Svetozar Cvetković opisuje kroz kakve izazove roditeljstva prolazi i priznaje da mu najviše prija kad mu deca, kćerke Dea i Klara i sin Luka, kažu tata, a supruga Jelena Đokić ljubavi

Osim po nezaboravnim ulogama na filmu i u pozorištu, glumac i producent Svetozar Cvetković (60) poznat je i po skladnom bračnom životu sa koleginicom Jelenom Đokić (41). Njih dvoje imaju kćerku Klaru, koja je nedavno sa mamom podelila kadar u seriji “Žmurke”, i sina Luku. Dramski umetnik otac je i kćerke Dee, koju je dobio u prvom braku. Trenutno ga gledamo u seriji “Žigosani u reketu” gde igra beskrupuloznog vlasnika i glavnog urednika dnevnog tabloida.

Kakav je osećaj kad u sceni gledate suprugu i kćerku, koje u seriji “Žmurke” imaju iste uloge kao u stvarnom životu? Je li vam žao što niste s njima u kadru?

- Nije mi ništa žao, prosto sam ponosan što sam deo njihove priče u životu, a ne na filmu. One su divne, suptilne preko mere izdržljivosti i emocija izbija iz njih na zaprepašćujući način, mada će Jelena uvek reći da sam ja preosetljiv. To je blag izraz za ono što misli.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 1. aprila

Maja Gašić

Autor