Džastin Biber: Bekstvo od depresije

Autor: Maja Gašić

06.04.2019 11:30

Foto: Izvor:Gloria magazin/Ivan Aranđelović, Foto:Guliver/Getty images

Foto: Izvor:Gloria magazin/Ivan Aranđelović, Foto:Guliver/Getty imagesZbog psihičkih problema, kako je naveo, pevač Džastin Biber odlučio je da se privremeno povuče s muzičke scene i posveti očuvanju braka sa supermodelom Hejli Boldvin i dobijanju potomstva

Kanadski pop pevač Džastin Biber (25) odlučio je da svoju pevačku karijeru neko vreme ostavi po strani. Želi da se nakratko povuče iz muzičke industrije kako bi se posvetio rešavanju svojih mentalnih problema, koji ga već duže muče i zbog kojih se oseća veoma loše. Takođe, želja mu je da očuva brak sa manekenkom Hejli Boldvin (22) i da se ostvari u ulozi oca.

Priznao je da su ga obožavaoci opravdano kritikovali jer je tokom svoje svetske turneje 2016. i 2017. godine bio neprestano nesrećan i nezadovoljan i da zbog toga nije uspeo da im pruži očekivanu zabavu i uzvrati energijom.

- Pokušavao sam da otkrijem šta me muči, poput većine vas. Odlučio sam da se fokusiram na rešavanje nekih dubokih psihičkih problema koji me muče, kako se ne bih raspao, kako bih sačuvao svoj brak i postao otac kakav želim da budem - napisao je Biber na instagramu.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 1. aprila

Maja Gašić

Autor