Već je odabrala venčanicu: Poslednje pripreme za venčanje Ivon Jafali

Autor:

07.04.2019 19:00

Foto:

Foto:



Mada imaju različite temperamente i profesije, televizijska autorka Ivon Jafali i inženjer Vladislav Velović venčaće se sredinom maja i time zaokružiti svoju neobičnu ljubavnu priču započetu u Čuburskom parku

Jedno od najprepoznatljivijih domaćih TV lica Ivon Jafali (45) trenutno živi vrlo uzbudljiv intimni period. Popularna voditeljka Studija B odlučila je da se venča sa svojim dečkom Vladislavom Velovićem (42), s kojim živi poslednju godinu.

Ivon Jafali: Više verujem u energiju koju žena zrači nego u hirurgiju

- Nisam bila devojčica koja je maštala o tome da jednog dana obuče venčanicu, niti sam kasnije razmišljala o svojoj svadbi. Sve se dogodilo spontano, sa Vladom se desilo prepoznavanje za koje verujem da bi moglo da traje do kraja života - kaže ekskluzivno za Gloriju Ivon Jafali. - On je potpuno drugačiji od svih mojih prethodnih partnera. Skroz je različit i od mene, inženjer je po struci, potpuno je posvećen i racionalan i na pravi način kanališe moju energiju, koja ponekad ume da bude prejaka. Lagano smo ušli u proces intimnog zbližavanja. Vladislav je svestan moje profesije, načina života koji podrazumeva mnogo komunikacije sa najraznovrsnijim ljudima. Izgleda da smo nas dvoje dokaz teze da se suprotnosti privlače. Našli smo jednu savršenu zajedničku tačku u kojoj dobro funkcionišemo.

JEDNOGODIŠNJE MUČENJE

Gledajući iz ove perspektive, izgleda da je Anđa, pas kog je Ivon jedne avgustovske večeri kao dvomesečno štene pronašla na ulici i usvojila, imala presudan uticaj na intimni život poznate voditeljke, o čemu čitajte na sledećoj strani...

- Vlada i ja smo se upoznali u Čuburskom parku gde smo šetali pse. Dugo je trajalo dok nisam primetila da mu se dopadam. Baš juče mi je rekao: “Mučila si me godinu dana.” Bilo je nekih njegovih pokušaja tokom tih šetnji da produbimo odnos, ali očigledno tada nisam bila spremna. Izgleda da za sve, što su govorile naše bake, postoji pravo vreme. Tako su njegov tadašnji pas i moja Anđa bili ključni za našu vezu, jer da nije bilo Anđe, ko zna da li bismo se ikada i sreli jer ne šetam baš Čuburskim parkom bez razloga.

Preispitujući se na temu zašto do sada nije razmišljala o braku, Ivon odgovor nalazi još u detinjstvu.

Ivon Jafali o afričkim korenima: Celog života sam tragala za tim drugim delom sebe

- Jedini model braka u mom okruženju bio je bakin i dekin. Odrasla sam uz mamu koja je bila samohrani roditelj, posvećena, vredna, pa možda i zbog toga nikada nisam razmišljala o bračnoj zajednici. Bila sam u dugim emotivnim vezama, ali sam uvek imala i neku vrstu nezavisnosti, jer sam tako izgleda podešena. Mama i ja smo stasavale samostalno, svaka na svoj način, pošto smo bez tate ostale vrlo brzo. Meni je tada bilo tri godine i nemam svest o njemu. Sećanja na njega prizivam gledajući stare porodične fotografije.

U toku su pripreme za svadbu, Ivon je već odabrala venčanicu, a zakazani su restoran i muzika o čemu možete pročitati na sledećoj strani...

- Krenuli smo od ideje da to bude ručak samo za najbliže prijatelje i porodicu. Vladislavova familija je velika, dok je moja značajno manja i fokusirana je na mamu, ali zato imam mnoštvo prijatelja koji su moja porodica. Shvatila sam da svi oni treba tog dana da budu tu. Tako da ćemo ipak napraviti svadbu u popodnevnim satima, uz orkestar koji izvodi starogradsku i narodnu muziku, a posle ćemo sve začiniti jednim di-džej setom. Razmišljamo i o svadbenom putovanju i kako sada stvari stoje, izgleda da će Barselona biti naš konačni izbor. Nisam još bila u Španiji, a baš želim, a i Vladislavu i meni je važno da odemo negde gde je toplo.