Ivana Peters i Gordana-Goca Tržan: Naučile smo da se volimo

Autor:

09.04.2019 10:05

Foto:

Foto:



Posle mnogo godina međusobnog ignorisanja i negiranja zajedničke prošlosti pevačice Ivana Peters i Gordana-Goca Tržan izgradile su zdravo žensko prijateljstvo u kome nema mesta za sujetu

Iako su odrastale u istom kraju Beograda, bile članice benda Tap 011 i gotovo istovremeno se udale i postale majke, pevačice Gordana-Goca Tržan (44) i Ivana Peters (44) tek pre nekoliko godina počele su da uživaju u zrelom i zdravom ženskom prijateljstvu, oslobođenom bilo kakve umetničke sujete. Posle raspada grupe Tap 011, koja je obeležila muzičku scenu devedesetih, svaka je krenula na svoju stranu, ne razmišljajući mnogo o onoj drugoj. Povremeno su se sretale, čule, ali se nisu družile. Kada su sazrele, prepoznale su se, otkrile koliko dobrote im je bilo nadohvat ruku. Nisu mogle da prestanu da pričaju. Danas rado organizuju zajednička druženja sa celom ekipom grupe Tap 011, a tad im se često pridruže i kćerke, Ivanina Sara (12) i Gocina Lena (11).

Nakon raspada benda otišle ste svaka na svoju stranu. Kada ste ponovo počele intenzivno da se viđate?
Goca: Nas dve smo se rastale u miru, ali svaka sa nekim nerešenim statusima u vezi sa onom drugom. Osim nekih površnih tema kad se sretnemo, nikad nismo ozbiljno razgovarale.

Ostatak intervjua sa Gocom Tržan i Ivanom Peters pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 8. aprila!