Džesika Simpson spremna za promene: Kako izgubiti 40 kilograma

Autor:

10.04.2019 16:37

Foto: Izvor:Gloria magazin/ Ivan Aranđelović, Foto:Guliver/ Getty images/ Instagram

Foto: Izvor:Gloria magazin/ Ivan Aranđelović, Foto:Guliver/ Getty images/ InstagramKako je u trudnoći dobila 41 kilogram, američka pevačica i glumica Džesika Simpson krenula je da trenira odmah pošto se porodila i na svet donela kćerku Berdi Mej

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on Jan 22, 2019 at 11:02am PST

Američka pevačica i glumica Džesika Simpson (38) na svet je donela treće dete: 19. marta rodila je kćerku kojoj su ona i njen suprug Erik Džonson (39) dali ime Berdi Mej. Džesika, koja ima i sina Ejsa Nuta (5), srećne vesti je objavila na instagramu uz fotografiju starije kćerke Maksvel Dru (6) koja drži za ruku svoju tek rođenu sestricu, tešku na porođaju četiri i po kilograma.
Nekadašnja manekenka a sada modna kreatorka skoro da je vodila trudnički dnevnik na društvenim mrežama. Pre samo dve nedelje objavila je da je četvrti put bila hospitalizovana u poslednja dva meseca, zbog kašlja. Ona je redovno izveštavala kako teku trudnički dani postavljajući fotografije stomaka na mrežama i iznoseći detalje koliko se ugojila, stigavši do 41 kilograma viška. To je činila namerno želeći da sebi ostavi tragove koji će je podsećati da nikada više ne kaže - nikad, jer je izjavljivala da neće imati treće dete:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on Mar 20, 2019 at 12:49pm PDT

- Dobila sam dvoje prelepe dece i neću više rađati - izričita je bila Džesika prilikom poslednjeg gostovanja u emisiji Elen Dedženeres prošlog proleća.

Iskusna trudnica: Džesika Simpson otkrila lek za otečene zglobove u devetom mesecu (foto)

Međutim, sebe je demantovala kada su ona i njen suprug, bivši igrač američkog fudbala, saznali da je ponovo trudna. Posle dugih razgovora, kako je priznala, Erik ju je podržao u odluci da dobiju i treće dete, jer je ono dokaz njihove ljubavi koju od sklapanja braka 2014. nije obeležio niti jedan skandal. U vezi su još od 2008, a verili su se 2010. godine. Džesiki je to drugi brak, posle četvorogodišnje bračne zajednice sa glumcem Nikom Lašejom, za kog je bila udata od 2002. do 2006. i sa kojim nije imala decu.

PORODIČNI DŽOGING

Iznošenjem detalja o trećem drugom stanju Džesika je htela da podrži sve trudnice koje se suočavaju sa sličnim problemima. Njena želja je bila da ih ohrabri da izdrže naporne nedelje trudnoće i ukaže da žena i pre nego se porodi treba da razmišlja o tome kako će oporaviti svoje telo i vratiti staru kilažu.

Romantika cveta: Lepo je biti Džesika Simpson pored ovakvog muža

- Odmah posle porođaja krenula sam sa promenom režima ishrane i vežbama. Neću uvoditi radikalne dijete jer moram da razmišljam o dojenju bebe, ali zato mogu da treniram čim mi kćerka to bude dozvolila. Trener mi je već propisao program vežbi jer moram da skinem višak kilograma - iskrena je bila Simpsonova u nedavnom intervjuu za The Sun.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on Dec 24, 2018 at 2:48pm PST

Mama – treći put: Džesika Simpson rodila devojčicu (foto)

U svim ovim planovima ona ima bezrezervnu podršku supruga, koji je i danas, nakon završetka profesionalne kraijere, posvećem sportu rekreativno. Svakodnevno trči minimum pet kilometara, tako da će Džesika imati najboljeg sparing partnera koji će joj pomoći da izdrži treninge.

Pevačica, koja je tokom dosadašnje karijere prodala više od 30 miliona albuma, namerava da se vrati svojim redovnim aktivnostima, kako muzici, tako i TV i modnoj industriji, pošto želi da razvija svoj brend, radi na novim kolekcijama garderobe i usavršava svoj parfem. Razmišlja čak da uvede i liniju za decu jer, kako ističe, kao srećna majka troje dece zna šta su potrebe klinaca i klinceza. Našalila se da ima idealnu manekenku za dečju kolekciju - kćerku Maksvel Dru, koja još od rođenja privlači veliku pažnju medija. Mamin nos, usne, osmeh, ljubav prema poziranju i odlično snalaženje pred foto-aparatom dovoljni su pokazatelji da je devojčica nasledila talenat od majke.