Marko Bulat: Najlepši poklon za rođendan

Autor:

11.04.2019 11:30

Foto:

Foto:



Iako je bio u porodilištu, pevač Marko Bulat nije prisustvovao porođaju supruge Marije i rođenju sina Save, što ga nije sprečilo da se veseli dolasku naslednika

Pevač Marko Bulat (45) dobio je sina i to mu je najlepši poklon za rođendan, koji će proslaviti 21. aprila. Njegova supruga Marija (33) porodila se 29. marta i na svet donela dečaka, teškog 3.255 grama i dugačkog 53 centimetra, kome su dali ime Sava. Marko i Marija presrećni su što je mališan rođen u devetom mesecu i što je sve proteklo u najboljem redu, pošto je njihovo prvo dete, kćerkica Dorotea, rođena u 27. nedelji trudnoće i morala je tri meseca da provede u inkubatoru. Tada su preživeli pravu agoniju dok Dorotea nije izašla iz bolnice, a plašili su se da im se to ne dogodi i ovaj put.

- Ova trudnoća je bila visokorizična i Marija je morala da miruje i bude pod stalnim nadzorom lekara - kaže Marko. - S nestrpljenjem smo brojali svaku nedelju, strepeli i nadali se da će sve proteći bez problema. Kad se Sava rodio, svima nam je laknulo. Od početka je bilo dosta i uspona i padova, ali smo ih prošli zajedno, bio sam uz suprugu u svakom momentu i trudio se da joj, koliko god sam mogao, olakšam svakodnevicu.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 8. aprila!

Maja Gašić

Autor