Jana Milić Ilić: Još nosim ožiljak

Autor:

16.04.2019 10:10

Foto:

Foto:



Glumica Jana Milić Ilić, koja je zbog uloge u seriji ‘Istine i laži’ stekla status jedne od najpopularnijih i najpoželjnijih žena u Srbiji, otkriva kako se ne zanosi time da je zvezda i da još ne razmišlja o estetskoj korekciji iako na licu ima trag od udarca automobila

Zahvaljujući glavnoj ulozi u seriji “Istine i laži” glumica Jana Milić Ilić (37) stekla je status jedne od najpopularnijih glumica i seks-simbola. Iako sebe ne vidi tako, kako kaže u intervjuu za Gloriju, popularna Marina, čije ljubavne probleme gledaoci prate uz navijanje i suze, često doživljava da sa sinom Đorđem (4) tokom šetnje Kalemegdanom bude zaustavljena. Prilaze joj obožavaoci željni da se fotografišu s njom, što ona nikad ne odbija. Svesna je svoje popularnosti, ali ne dozvoljava da je slava promeni. Želi da ostane fokusirana na posao, porodicu i sebe, trudeći se da u svim ulogama bude još bolja.

Oko Marine se lome koplja u seriji, zbog nje se muškarci biju. Doživljavate li sebe kao seks-simbol?

- Ne, nikako. Svaka žena koja je postala majka ne razmišlja više o sebi na taj način. Sve i da ste me to pitali pre nekoliko godina, i tada bih odgovorila da ne doživljavam sebe kao seks-simbol. Dobro se osećam u svojim godinama, odnosno, nikad se bolje nisam osećala. Konačno ne razmišljam o tome kako me drugi vide. Ranije sam se opterećivala time. Sada mi je lepo u sopstvenoj koži. To sam što jesam, dopalo se to nekom ili ne.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 15. aprila!

Maja Gašić

Autor