Nikola Rađen o povratku kući: Ćerkama su potrebni i mama i tata

Autor:

17.04.2019 14:30

Foto:

Foto:



Sportski heroj nacije, vaterpolista Nikola Rađen (34) koji je igrao za reprezentaciju duže od jedne decenije, u prvoj ispovesti posle razvoda od pevačice Ane Kokić opisuje s kakvim osećanjima živi kada svakodnevno priča s kćerkama Ninom i Teom putem skajpa.

Prva ispovest Nikole Rađena posle razvoda: Trudio sam se da ćerke ne primete promene u mom raspoloženju

S obzirom na to da će uskoro završiti internacionalnu igračku karijeru, Nikolu očekuje reorganizacija života, povratak iz Moskve u Beograd.

- Na neki način sam već počeo da se pripremam za to, jer želim da se u Srbiji posvetim poslu. Ne verujem da ću potpuno završiti igračku karijeru, verovatno ću nastaviti da igram u nekom od naših klubova još godinu-dve, pošto se fizički dobro osećam i mislim da to mogu, a svakako će mi biti mnogo lakše nego u Rusiji. Nadam se da ću posle osvojenog kupa kraj međunarodne karijere zaokružiti i titulom prvaka Rusije, to bi zaista bio pravi oproštaj od Dinama. Prošle godine smo osvojili duplu krunu, kup posle punih 16 godina i prvenstvo, i veoma bih voleo da se to dogodi i ove sezone.

Ana Kokić i Nikola Rađen: Ninina i Teina sreća je najvažnija

Kad je pre dve godine potpisao za Dinamo, nije očekivao da će ga Moskva toliko oduševiti i da će mu rastanak jednog dana teško pasti.

Oglasili se Ana Kokić i Nikola Rađen: Prava istina o razvodu

- Čitava Rusija je fenomenalna, Moskva posebno. Ogromna je i veoma lepa, izuzetno čista, mislim da u životu nisam video čistiji grad. Tamo je život sjajno organizovan i baš mi odgovara, iako, priznajem, nisam očekivao da ću se osećati tako dobro. Stekao sam mnogo prijatelja, ne samo sportista, što znači da ću se u Moskvu često i rado vraćati. Uostalom, Duško Pijetlović će tamo igrati i sledeće godine pa ću imati razloga da odlazim. A povratku u Beograd radujem se najviše zbog Nine i Tee. Provodiću s njima vreme kad god mi to obaveze budu dozvoljavale, jer smatram da u ovom periodu njihovog odrastanja i mama i tata treba da budu tu za njih.

Maja Gašić

Autor