Jana Milić Ilić: "Istine i laži" kriju veliko iznenađenje

Autor:

29.04.2019 16:26

Foto:

Foto:Glumica Jana Milić Ilić, koja je zbog uloge u seriji ‘Istine i laži’ stekla status jedne od najpopularnijih i najpoželjnijih žena u Srbiji, otkriva kako se ne zanosi time da je zvezda i da još ne razmišlja o estetskoj korekciji iako na licu ima trag od udarca automobila

Zahvaljujući glavnoj ulozi u seriji “Istine i laži” glumica Jana Milić Ilić (37) stekla je status jedne od najpopularnijih glumica i seks-simbola. Iako sebe ne vidi tako, kako kaže u intervjuu za Gloriju, popularna Marina, čije ljubavne probleme gledaoci prate uz navijanje i suze, često doživljava da sa sinom Đorđem (4) tokom šetnje Kalemegdanom bude zaustavljena. Prilaze joj obožavaoci željni da se fotografišu s njom, što ona nikad ne odbija. Svesna je svoje popularnosti, ali ne dozvoljava da je slava promeni. Želi da ostane fokusirana na posao, porodicu i sebe, trudeći se da u svim ulogama bude još bolja.

Jana Milić Ilić: Mama na neodređeno vreme

U seriji "Istine i laži" njenog sina igra Vladimir Kovačević, a supruga Stefan Buzurović

Jana Milić: Moj recept za čvrstinu i tonus kože

Oko Marine se lome koplja u seriji, zbog nje se muškarci biju. Doživljavate li sebe kao seks-simbol?
- Ne, nikako. Svaka žena koja je postala majka ne razmišlja više o sebi na taj način. Sve i da ste me to pitali pre nekoliko godina, i tada bih odgovorila da ne doživljavam sebe kao seks-simbol. Dobro se osećam u svojim godinama, odnosno, nikad se bolje nisam osećala. Konačno ne razmišljam o tome kako me drugi vide. Ranije sam se opterećivala time. Sada mi je lepo u sopstvenoj koži. To sam što jesam, dopalo se to nekom ili ne.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jana Ilic Milic official (@janamilicilic) дана 13. Дец 2018. у 12:19 PST

Kako popularna Marina reaguje kada  joj muškarci udeljuju komplimente pročitajte u nastavku...


- Komplimenti uvek prijaju, bavili se javnim poslom ili ne. Posebno prija iskreni kompliment. Znam kada mi neko nešto kaže namerno, slučajno i da li to zaista misli. Bolje reagujem na komplimente nego ranije. Najbitniji je unutrašnji osećaj da si svoj na svome i ispunjen. Unutrašnja lepota je mnogo važnija nego spoljašnja.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jana Ilic Milic official (@janamilicilic) дана 21. Нов 2018. у 1:43 PST

Da li vam i žene udeljuju komplimente?
- Da, oni su mi najdraži. I ja obožavam da drugim ženama udelim komplimente. Mnoge od njih na to nisu navikle. Konkretno, u glumi se koleginice dosta takmiče, ima dosta sujete, a meni je mnogo drago kada vidim lepu i inteligentnu ženu. Čak i ako je ne poznajem, priđem joj i udelim pohvalu. Tako prilaze i meni. Ima li šta lepše nego videti negovanu, lepu, a inteligentnu i obrazovanu ženu.

Serija “Istine i laži” vas je etablirala u jednu od najpopularnijih glumica. Kako se glumica nosi sa popularnošću pročitajte u nastavku...


- Nemam odnos prema tome. Zvezde su retke. Danas je najlakše biti popularan. Toliko ljudi nezasluženo završi u vestima, čime se kreira lažna slika da svako u Srbiji može da bude popularan. Moj odnos prema popularnosti je takav da treba da dam sve od sebe, da iz projekta u projekat rastem kao glumica, budem bolja. Glumac ne sme da upadne u samozodovljstvo. Naravno da mi prija što mi klinci prilaze i žele da se fotografišu sa mnom, ali to nije ona vrsta uživanja da to prija mojoj sujeti. Poenta glumačkog posla jeste opstati i trajati. Još kad sam upisivala Fakultet dramskih umetnosti znala sam da moram pružiti kvalitet kako bih bila priznata. Biti priznat i poznat su dve krajnosti. Prvo treba zaraditi i stalno raditi na tome, a drugo je lako i može biti kratkotrajno. Sa obe noge sam na zemlji, nikad se nisam zanosila time da sam zvezda. Popularnost prija, ali je treba držati po strani.

Šta publika može da očekuje do kraja ove sezone serije?
- Ne smem da otkrivam, ali scenario kraja sezone me je iznenadio do te mere da sam prvo bila ljuta, pa sam plakala, a na kraju se smejala. Kraj krije veliko iznenađenje. Nećemo razočarati publiku, ali neće biti ono što se očekuje. Čak i ja, koja sam snimala seriju tri godine, bila sam prevarena dok sam čitala scenario.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jana Ilic Milic official (@janamilicilic) дана 30. Сеп 2018. у 2:58 PDT

Zašto vas na filmu nema više?
- Glumački posao je takav da ne biramo mi nego biraju nas. Zavisimo od kastinga i reditelja. Karijeru sam gradila polako i temeljno i sve što sam mislila da bi trebalo da se desi, na kraju se i desilo. Moja neostvarena želja jeste mjuzikl, bilo pozorišni ili filmski. Bilo bi lepo gledati srpski filmski mjuzikl.