Rene Zelveger: Uspon i pad večite devojčice

Autor:

04.05.2019 11:40

Foto:

Foto:



Američka glumica Rene Zelveger dočekala je 50. rođendan zadovoljna svojim izgledom, iako su je estetske korekcije učinile neprepoznatljivom, a posle psihičkih i emotivnih lomova zvezda poznata po ulozi Bridžit Džouns pronašla je sreću pored muzičara Dojla Bremhola

Iako glumica Rene Zelveger danas ne liči na onu devojku iz susedstva koja je zahvaljujući spontanosti mnogima postala omiljena glumica američkih komedija, ona jeste majstor transformacije. Holivudska zvezda, koja je 25. aprila proslavila 50. rođendan, zbog uloge u filmu “Dnevnik Bridžit Džouns”, koji je obeležio njenu karijeru, ugojila se 20 kilograma.

- Prestala sam da vežbam, dnevno sam jela nekoliko pica, dosta slatkiša i putera od kikirikija i kilogrami su se nataložili brzo - prisetila se Rene, koja je Bridžit Džouns oživela u tri filma, svaki put menjajući izgled.

Iako je zbog te uloge postala prepoznatljiva širom sveta, igrajući devojku s kojom su se identifikovale mnoge žene koje se nose s viškom kilograma i nesrećnim ljubavnim vezama, Zelvegerova je pala u depresiju.

Ostatak teksta pročitajte u prazničnom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 22. aprila!