Al Paćino: Dosledan do kraja

Autor: Maja Gašić

10.05.2019 17:30

Foto: Izvor:Gloria magazin/ Ivan Aranđelović, Foto:Guliver/ Getty images

Foto: Izvor:Gloria magazin/ Ivan Aranđelović, Foto:Guliver/ Getty imagesNekadašnji sramežljivi dečak iz Bronksa, koji se proslavio ulogom Majkla Korleonea u filmu ‘Kum’, obeležio je 79. rođendan ne menjajući životne principe - snimaće dok je živ i nikada se neće oženiti

Ova godina biće u znaku Ala Paćina. Neumorna holivudska legenda, koja je 25. aprila napunila 79 godina, snima kao da je na početku karijere. U Njujorku oživljava lik lovca na naciste tokom sedamdesetih u seriji “The Hunt”, u julu ga očekuje premijera novog filma Kventina Tarantina “Bilo jednom u Holivudu”, a na jesen premijera “Irca” Martina Skorsezea, u kojem mu je partner opet Robert de Niro.

Paćino je ponovo zadovoljan ulogama koje mu se nude i srećan u životu. Toj sreći holivudskog barda, koji nikada nije izgovorio sudbonosno “da”, najviše doprinose i troje dece: kćerku Džuli (29) dobio je s učiteljicom glume Džen Tarant, a osamnaestogodišnje blizance Antona i Oliviju s bivšom devojkom Beverli Danđelo. Zavodnik, visok samo 170 centimetara, pored koga su šetale glumice Dajana Kiton, Ketlin Kvinlan i Penelopi En Miler, rediteljka Lindal Hobs i manekenka Veruška fon Lendorf, zaljubljen je u Mejtal Dohan, koja je od njega mlađa 39 godina. Prija mu veza sa američko-izraelskom glumicom i pevačicom, s kojom razmenjuje nežnosti u javnosti, što je retko radio tokom karijere duge pola veka.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 6. maja!

 

Maja Gašić

Autor