Tatjana Ferendino Maksimović: Čuda se događaju

Autor: Svetlana Stojaković

13.05.2019 17:06

Foto: Izvor:Gloria magazin/ Tanja Nikolić, Foto:Gloria magazin/ Jelena JovanovKad je zatrudnela iz devetog pokušaja vantelesne oplodnje i rodila sina Konstantina u 49. godini, stručnjak za odnose sa javnošću i nekad popularna televizijska voditeljka Tatjana Ferendino Maksimović znala je da su se sve muke isplatile, a njeno iskustvo pokazuje da nikada ne treba odustati

Stručnjak za odnose sa javnošću i nekadašnja popularna televizijska voditeljka Tatjana Ferendino Maksimović (50) oduvek je sebe videla i kao majku. Međutim, nije mogla da pretpostavi da će do tog cilja morati da prođe čak devet vantelesnih oplodnji. Upornost se na kraju isplatila, pošto je 27. septembra 2017. godine na svet donela sina Konstantina.

Tanja, prepoznatljivo lice TV Politika i zaštitno lice BK televizije i TV Foks, već četrnaest godina je menadžer za odnose sa javnošću u kompaniji Comtrade, isto toliko ona i njen suprug Miodrag Maksimović (49) su zajedno, a venčali su se 2010.

- Od samog početka, kad smo shvatili da smo jedno za drugo, želeli smo decu, ali nismo mogli ni da naslutimo da će put do ostvarenja naših snova trajati toliko dugo.

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina Gloria koji je u prodaji od 13. maja!