Jelisaveta Orašanin prvi put o drugom stanju, problemima i Petri: Imala sam rizičnu trudnoću

Autor:

15.05.2019 12:16

Foto:

Foto:



Glumica Jelisaveta Orašanin i kapiten naše košarkaške reprezentacije Miloš Teodosić 13. februara postli su roditelji devojčice po imenu Petra.

Jelisaveta Orašanin ne krije sreću: Ponovo u kadru “Vojne akademije”! (foto)

Glumica koja sa porodicom živi u Los Anđelesu, nedavno je prvi put otkako je postala mama došla u rodni Beograd. Petra je upoznala najbližu rodbinu i prijatelje, a Jelisaveta je iskoristila dolazak u srpsku prestonicu i kako bi snimila epizode za najnoviju sezonu serije "Vojna akademija", ali i igrala u pozorištu.

Jelisaveta Orašanin: Petra liči na tatu

 

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on Mar 18, 2019 at 4:20am PDT

Detalje iz privatnog života, bračni par Orašanin-Teodosić gotovo nikada ne iznosi u javnost, a sada je glumica progovorila o rizičnoj trudnoći...

- Tokom čitave trudnoće primala sam redovnu terapiju jer mi je dijagnostikovan visok rizik na trombofiliju. Na žalost, testovi kod nas veoma su skupi, tako da se kod nas rade tek nakon što žena doživi tri pobačaja. Ne volim da pričam o privatnim stvarima, ali ovo iskustvo želim da podelim upravo da bih prenela poruku ženama da ne odustaju - ispirčala je Jelisaveta u inetrvjuu za magazin "Story".

Jelisaveta Orašanin: Porodično za Prvi maj (foto)

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on Feb 28, 2019 at 1:37am PST

Glumica je rekla i opisala i kako se osećala kada je prvi put Petru uzela u ruke.

- Moj porođaj je dugo trajao, bila sam veoma iscrpljena i umorna kada se ona rodila i sećam se da sam samo pomislila kako je slatka. Verujem da će se svaka žena složiti da tek nekoliko sati nakon rođenja deteta postanete svesni svega, odnosno tek kada dođe do fizičkog kontakta i kad uzmete bebu u naručje. Mislim da je meni trebalo nekih desetak sati dok nisam osetila tu sreću.

Stigla tetka iz Amerike: Jelisaveta Orašanin u najslađem zagrljaju (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelisaveta Orašanin Teodosić (@jagodenamagli) on Feb 10, 2019 at 6:02am PST

Otkako je raskinuo saradnju sa L. A. Klipersima, u domaćim medijima se dosta spekuliše za koji tim će Teodosić igrati i da li će par ostati u Americi, a tačku na nagađanja stavila je Jelisaveta.

- Miloš će najverovatnije igrati u Evropi, tako da ću moći sve da organizujem. Da dolazim u Beograd da igram predstave, a da živim tamo gde on igra - rekla je za "Story" glumica.

Maja Gašić

Autor