Slađana Milošević: Tri razvoda savršenog braka

Autor:

20.05.2019 10:46

Foto:

Foto:



Posle dugotrajnog ćutanja prva dama srpskog rokenrola Aleksandra Slađana Milošević prvi put govori o atipičnom funkcionisanju bračne zajednice s američkim novinarom Džejmsom Hagadonom i kako poput većine umetnika noću stvara a danju spava

Uprkos opštem uverenju da sa njom nije lako sarađivati, da je nepredvidiva i zahtevna, moram da vas razočaram - sa Aleksandrom Slađanom Milošević je uživanje raditi. Prva dama domaćeg rokenrola je pitoma, duhovita i hirurški svesna sveta u kome živi. Retko prima goste u sopstveni dom, jer joj je dosadilo da se druži s ljudima, ali ovog puta je napravila izuzetak. Okruženi njenim umetninama, mislima koje se roje, ali se ne čuju, gitarama i slikama iz kojih izbija neko buntovništvo i dobar duh prošlih ali i budućih vremena, upoznajemo se. Završilo se tako što mi je na rastanku spakovala u plastičnu kutiju domaće vanilice, da ponesem.

Razgovor nije mogao da počne dok za to odobrenje nije svojim lavežom izdala Princeza Morgan - njen sedmogodišnji ljubimac, pas rase papijon, isti onakav kakvog je na giljotinu pod rukom nosila francuska kraljica Antoaneta, a kraljevi Evrope spavali s njima u krevetima, grejući se tako u svojim dvorcima punim promaje - sa kojom Slađana komunicira na engleskom.

Nastavak intervjua sa Slađanom Milošević pročitajte u novom broju magazina Gloria koji je u prodaji od 20. maja!