EKSKLUZIVNO Luka Jović: Najbolji zbog Davida

Autor:

28.05.2019 17:26

Foto:

Foto:



Srpskom fudbalskom vunderkindu Luki Joviću, za čiju se naklonost takmiče najbolji evropski klubovi predvođeni Real Madridom, ispunila se želja da mlad postane otac, zbog čega mu nije teško da pomaže svojoj partnerki Anđeli oko njihovog tromesečnog sina

Blistava sezona za napadača reprezentacije Srbije i (još uvek) Ajntrahta Luku Jovića (21) sa fudbalskog terena prenela se i u njegov privatni život. Mladi as, oko koga se uveliko otimaju najtrofejniji klubovi Evrope i za koga dobro informisani španski sportski dnevnici tvrde da je već postao član slavnog Real Madrida, ostvario se u ulozi oca već u 21. godini. Njegova izabranica Anđela Manitašević, sa kojom je u ljubavi pet godina, porodila se krajem februara u klinici Narodni front u Beogradu, donevši na svet dečaka Davida, koji je mami i tati pričinio veliko zadovoljstvo.

Jedan od najboljih mladih fudbalera Evrope, nekadašnji napadač Crvene zvezde i Benfike, koji je procenjen na više od 50 miliona evra, poslednjih meseci spominje se kao novo pojačanje Real Madrida. Nedavno je u velikoj anketi navijača španskog kraljevskog kluba ime našeg fudbalera osvanulo na drugom mestu liste njihovih želja po pitanju pojačanja za narednu sezonu. Dan posle tog saznanja u ekskluzivnom intervjuu za Gloriju Jović nije hteo da komentariše napise medija o mogućem prelasku u Real Madrid, ali je istakao da sebe u budućnosti vidi na terenu kao jačeg i bržeg igrača, sa više postignutih golova, kao i u reprezentaciji Srbije, jer sada ima dodatnu motivaciju - zbog sina Davida želi da bude najbolji.

Nedavno ste dobili sina. Je li vam to što ste postali otac novi motiv u životu i kakav?
- Kako nije. Tek sada mogu da razumem moje roditelje koji su govorili da smo im sestra i ja najveća motivacija u životu. Zbog Davida želim da budem najbolji.

Nastavak EKSKLUZIVNOG intervjua sa Lukom Jovićem pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 27. maja!