Anastasija Đurić: Dečko koji je poranio

Autor:

29.05.2019 17:00

Foto:

Foto:



Dva meseca pre predviđenog termina porođaja modna blogerka i instagram zvezda Anastasija Đurić na svet je donela sina Andreja, koji je tri nedelje proveo u inkubatoru pre nego što je s mamom otpušten iz bolnice

Kada je krajem 2018. saznala da je ostala u drugom stanju, nije bilo srećnije osobe na planeti od Anastasije Đurić (31). Modna i bjuti blogerka i instagram zvezda pre toga je dve godine pokušavala da zatrudni vantelesnom oplodnjom. Uprkos tome što je predviđeni termin porođaja bio 10. jun, dečak Andrej je odlučio da na svet dođe dva meseca ranije.

- Kada mi je pukao vodenjak, pomislila sam da će porođaj krenuti istog trena i kako nije dobro da se porodim skoro dva meseca ranije. Odmah sam otišla u bolnicu i sećam se da sam sve vreme hrabrila sebe, govorila da će sve biti u redu i da je važno da ne paničim. Bila sam veoma uplašena, ali razumna. Ne postoji razlog zašto mi se to dogodilo. Izbegavala sam sve što je moglo da dovede do pucanja vodenjaka: nisam išla na bazen niti na treninge, trudila sam se da ne podižem teške stvari. Kada sam druge noći u bolnici primetila da mi se smanjio stomak, osećala sam strašnu nelagodu. Ali i tada sam bila pozitivna. Zanimljivo je šta vam sve u tim trenucima pada na pamet. Setila sam se da sam negde pročitala kako se trudnoća uvek završi dobro ako je mama pozitivna.

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 27. maja!

Maja Gašić

Autor