Vaja Dujović: Čuvar porodične tradicije

Autor:

05.06.2019 10:17

Foto:

Foto:



Posle odlične uloge koju je dala u hit seriji ‘Državni službenik’, glumica Vaja Dujović otkriva kako je gledajući oca, čuvenog dramskog umetnika Vladana Dujovića, rano naučila šta znači biti slobodan umetnik

Kako se serija “Državni službenik” približava kraju, lik koji tumači Vaja Dujović (29) postaje sve intrigantniji, a njen odnos sa glavnim junakom, agentom državne službe bezbednosti koga igra Milan Marić, sve komplikovaniji. Da se Vaja i Milan, na malim ekranima supružnici, ne poznaju još sa akademije i ne druže privatno, pitanje je da li bismo dobili jedan od najboljih ljubavnih parova u istoriji produkcije domaćih televizija.

- Pri našem prvom susretu, na nekom od krugova kastinga, ljudi iz produkcije su shvatili da Milan i ja možemo da igramo muža i ženu. Dugo se znamo, studirali smo zajedno, i iz prve smo ukapirali šta treba da radimo. I na akademiji smo imali zajedničke zadatke, pa ovo nije prvi put da tumačimo ljubavni par. Mnogo smo se lepo družili na fakultetu, a onda nas je posao odveo na različite strane, iako se i dalje svi sa klase viđamo. Ovo snimanje je bilo pravo osveženje za Milanov i moj glumački odnos, kao da smo nastavili tamo gde smo stali.

Nastavak intervjua sa Vajom Dujović pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 3. juna!