Otkad je Megan ušla u kraljevsku porodicu, ništa više nije isto: Zahladneli odnosi između Vilijama i Harija (foto)

Autor:

22.06.2019 18:00

Foto:

Foto:



Otkad se princ Hari oženio sa američkom glumicom Megan Markl u maju prošle godine, ništa nije više isto u kraljevskoj porodici.

Kejt i Megan u centru pažnje: Događaj u Bakingamskoj palati podgrejao glasine o netrpeljivosti (foto)

Iako je isprva delovalo da je ljupka Megan osvojila srca članova britanske monarhije, a posebno kraljice Elizabete, ubrzo su počele da kruže glasine o njenom drskom i bahatom ponašanju prema zaposlenima u Kensingtonskoj palati.

Princ Hari u nezgodnom položaju: Odnos Megan i kraljice Elizabete nije idiličan kao što se misli

Pričalo se i o netrpeljivosti među jetrvama. Navodno, Vilijamovoj supruzi Kejt Midlton, koja s Harijem ima vrlo blizak odnos i voli ga kao mlađeg brata, nikako se ne dopada Meganina svojeglavost i pomalo zapovednički odnos prema mladom princu.

Kejt i Hari se obožavaju: Zašto je vojvotkinja od Kembridža najbolja snaja na svetu

Marklova je definitivno unela pometnju u porodične odnose, što se može videti i po tome kako je Hari čestitao bratu 37. rođendan.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kensington Palace (@kensingtonroyal) дана 21. Јун 2019. у 1:24 PDT

Među braćom je nekada postojala velika bliskost, pogotovo što su u ranom detinjstvu ostali bez majke, a sada su odnosi između Vilijama i Harija zahladneli.

Prinčevi Vilijam i Hari bez povlastica: Ponekad smo izostajali iz škole jer smo skupljali smeće

- Srećan rođendan vojvodi od Kembridža - poslato je sa zvaničnog  profila Megan i Harija, a ovako formalnu čestitku lišenu svake emocije kritikovali su fanovi kraljevske porodice.

Ulje na vatru dadola je i vest da su se Megan i Hari povukli iz dobrotvorne fondacije "Royal Foundation" koju su do srede vodili sa Kejt i Vilijamom.

 

Maja Gašić

Autor