Marija Vujović i Marko Vukčević: Poker sreće

Autor:

04.07.2019 10:22

Foto:

Foto:



Nakon 12 godina braka slavnoj manekenki Mariji Vujović i muzičaru Marku Vukčeviću ispuniće se želja da imaju brojno potomstvo: posle kćerki Iris i Nore i sina Tristana početkom avgusta dobiće četvrto dete, čije ime će izabrati tek kad ga uzmu u naručje

Za supermodela Mariju Vujović Vukčević i njenog supruga, muzičara Marka Vukčevića, ova godina puna je radosnih događaja. Njihovo najstarije dete, kćerka Iris pre nekoliko dana završila je prvi razred osnovne škole, prvog juna su proslavili drugi rođendan sina Tristana, a u avgustu će njihova porodica biti brojnija za još jednog člana: četvrto dete koje svi željno očekuju. Pol deteta im nije važan, jedino o čemu brinu jeste da poslednje nedelje trudnoće i porođaj proteknu kako treba. Vest da će prelepa Podgoričanka, koja je u svetu modelinga postigla svetsku slavu, četvrti put postati mama nije iznenadila one koji bolje poznaju ovaj par.

- Oboje smo odrasli u porodicama sa troje dece i od početka našeg braka govorili smo da bismo voleli da imamo četvoro naslednika. Sad nam se želja ostvarila i presrećni smo zbog toga.

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 1. jula!