Teodora Kunić: Nisam izgubila veru u ljubav

Autor: Svetlana Stojaković

09.07.2019 17:04

Foto: Izvor:Gloria magazin/ Tanja Nikolić, Foto:Jakov Simović Copyright by Gloria

Foto: Izvor:Gloria magazin/ Tanja Nikolić, Foto:Jakov Simović Copyright by GloriaKćerka Suzane Mančić, pevačica Teodora Kunić u prvoj ispovesti posle razvoda od austrijskog biznismena otkriva šta je dovelo do bračnog brodoloma i da je posle nekoliko meseci ranjivosti uspela da se izvuče iz krize

Kćerka Suzane Mančić, pevačica Teodora Kunić (26) posle razvoda od dvadesetak godina starijeg austrijskog biznismena Franca, s kojim je u braku provela godinu i po dana, otkriva kako su joj tokom života u Beču i San Francisku nedostajali porodica, prijatelji i Srbija. Ljubav, koja je trajala četiri i po godine i krunisana je venčanjem u Las Vegasu, ugasila se, a Teodora je, kad je shvatila da supruga ne vidi kao oca svoje dece, prelomila i odlučila da napusti tu bračnu zajednicu.

- Ne volim da odugovlačim. Kad sam spoznala da naš brak nije ono što želim i što tražim, nisam htela da uzaludno trošim svoje i njegovo vreme. Temperamentna sam i strastvena osoba, ponekad i pomalo nagla, ali ovu odluku nisam donela olako. 

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 8. jula!