Milica Gacin: Moje najbolje godine

Autor:

17.07.2019 11:20

Foto:

Foto:



Voditeljka kviza ‘Slagalica’ Milica Gacin pokrenula je jutjub kanal na kome se bavi temama namenjenim osobama u srednjem dobu uverena kako je to publika kojoj se malo ko obraća

Voditeljka kviza “Slagalica” i urednica u redakciji Zabavnog programa RTS-a Milica Gacin (50) nedavno je pobedila sve predrasude o tome da su mediji novog doba namenjeni mladima i pokrenula svoj jutjub kanal. Na ovaj hrabar korak, s obzirom na to da do sada nije imala iskustva u internet mediju, odlučila se posle saveta profesora i sugestije koleginica.

- Ideja je nastala nakon mog gostovanja na jutjub kanalu MKTJD mojih koleginica Marije Veljković Milovanović i Kristine Radenković, odnosno na njihov nagovor - priča Milica Gacin. - “Ti ćeš to da razbiješ, kad krećeš?”, propitivala me je Kristina mesecima, a da otklonim sve sumnje, strahove i predrasude o tome da je jutjub namenjen mlađoj populaciji, najviše mi je pomogao komentar mog profesora Aleksandra Jankovića, koji mi stoji u glavi godinama: “Kako mislite da se bavite medijima ako ih ne koristite?” Dugo sam razmišljala o konceptu, jer sam htela da napravim novu vrednost za publiku kojoj je ponuđeno bukvalno sve. 

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 15. jula!