Ispovest Teodore Kunić nakon razvoda: Mama je znala da Franc nije pravi čovek za mene

Autor:

20.07.2019 20:30

Foto:

Foto:



Kćerka Suzane Mančić, pevačica Teodora Kunić u prvoj ispovesti posle razvoda od austrijskog biznismena otkriva šta je dovelo do bračnog brodoloma i da je posle nekoliko meseci ranjivosti uspela da se izvuče iz krize

Kćerka Suzane Mančić, pevačica Teodora Kunić (26) posle razvoda od dvadesetak godina starijeg austrijskog biznismena Franca, s kojim je u braku provela godinu i po dana, otkriva kako su joj tokom života u Beču i San Francisku nedostajali porodica, prijatelji i Srbija. Ljubav, koja je trajala četiri i po godine i krunisana je venčanjem u Las Vegasu, ugasila se, a Teodora je, kad je shvatila da supruga ne vidi kao oca svoje dece, prelomila i odlučila da napusti tu bračnu zajednicu.

- Ne volim da odugovlačim. Kad sam spoznala da naš brak nije ono što želim i što tražim, nisam htela da uzaludno trošim svoje i njegovo vreme. Temperamentna sam i strastvena osoba, ponekad i pomalo nagla, ali ovu odluku nisam donela olako. Živeli smo na relaciji San Francisko-Beč i u jednom trenutku mi je zasmetao takav način života, jer sam bila apsolutno posvećena suprugu. Dve-tri godine mi je to prijalo, ali na kraju sam shvatila da me to ne ispunjava i da neću biti srećna, tim pre što sam bila daleko od porodice i prijatelja. Razvela sam se i vratila u Srbiju.

Suzanina starija kćerka ne krije da majka nikad nije potpuno podržala njen izbor bračnog partnera.

- Mama je bila srećna kad sam joj rekla da želim da se razvedem i odmah mi je poručila da ne brinem. Na početku Francove i moje veze, a upoznali smo se na letovanju u Grčkoj, dala mi je do znanja da on nije pravi čovek za mene. Naši roditelji često bolje vide neke stvari od nas, međutim, to je bio moj izbor i ona se prema njemu ophodila s poštovanjem. Nisam dozvoljavala da mi se iko meša u odluke, jer sam i ja takva, poštujem svačije životne izbore.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

BOLNA LEKCIJA

Najveću podršku u tim trenucima dobila je od oca Nebojše Kunića.

- Tata se najviše nervirao zbog svega što mi se dešavalo. I tokom braka uvek je bio tu da me sasluša, jer sam znala da mama ne podržava moj izbor, pa sam se njemu poveravala. Uz mene je bio sve vreme i dosta mi je pomogao da prebrodim sve to. Razvod mi nije doneo razočaranje u ljubav, iako nije bio prijatno iskustvo. Nekoliko meseci bila sam prilično ranjiva, čitava situacija mi je teško pala. Osećala sam se loše, samopouzdanje mi se srozalo.

Bilo joj je potrebno određeno vreme da se stabilizuje, počne da upoznaje nove ljude, kao i da s prijateljima progovori o razvodu.

- Neke stvari su se slegle tek posle nekoliko meseci. Inače sam takav tip, sve preguram na nogama, pravim se da se ništa ne dešava i tek kad se opustim, onda me sve stigne. Uprkos svemu, nisam izgubila veru u ljude i ljubav, a ovo iskustvo naučilo me je da mnogo više cenim i poštujem svoju zemlju. Sigurna sam da ću decu jednog dana odgajati u Srbiji, iako se nikad ne zna gde vas život može odvesti, pošto je nepredvidiv. Sad se osećam sjajno i prvi put sam, čini mi se, svesna sebe i svojih želja. Jasno je da dok ne padnemo i ne udarimo glavom, ništa ne možemo da naučimo.

Pevačici je muzika već duže vreme u drugom planu. Po povratku iz Kalifornije zaposlila se u jednoj marketinškoj agenciji i priznaje da joj se posao veoma dopada.

- Ljudi me sve češće pitaju planiram li da nastavim sa muzikom. Veoma bih volela, a najveća želja mi je da snimim svoju pesmu, pošto i pišem, komponujem. Prethodne koje sam objavila nisu bile moje, to zapravo nisam bila ja. Očigledno moraju da se sklope još neke kockice u životu, jer ne želim da u tu priču uđem polovično kao prošli put. Pored muzike i slikam, to mi je ozbiljan hobi, a najviše bi me obradovalo kad bih sva ta svoja interesovanja uspela da spojim.

Maja Gašić

Autor