Sofija Milošević: Slaba na sportiste

Autor:

20.07.2019 21:30

Foto:

Foto:



Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Nemanja Radonjić počeli su romansu koja osim emocijama obiluje i dobrim provodom, pa su beogradske splavove zamenili letovanjem u Budvi

Buran ljubavni život manekenke Sofije Milošević (29) ovog leta dobio je novo poglavlje. Ova lepotica poslednjih mesec dana uživa u romansi sa fudbalskim reprezentativcem i napadačem francuskog Olimpik Marselja Nemanjom Radonjićem (23). Par za sada izbegava javno eksponiranje i postavljanje zajedničkih fotografija na društvenim mrežama, ali koristi svaku priliku da uživa u provodu. Njih dvoje se neretko mogu videti na beogradskim splavovima, a mladi fubaler je iskoristio pauzu na terenu da svoju devojku odvede u jedan luksuzni rizort u Budvi.

Sofija je inače slaba na sportiste. Poslednju ozbiljniju vezu imala je sa fudbalerom Ademom Ljajićem, koji je inače Nemanjin drug. Nemanja je pričao kako mu je Ljajić mnogo pomogao dok je kao 17-godišnjak pokušavao da gradi karijeru u Romi, jer nije znao ni reč italijanskog pa mu je Adem bio i prijatelj i prevodilac.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Adem Ljajić (@ademljajic_fans) дана 12. Сеп 2017. у 10:07 PDT

Osim sa Ljajićem, manekenka je bila u vezi sa teniserom Viktorom Troickim, a bila je i verena sa Filipom Živojinovićem, ali se ta ljubav ipak ugasila. Mediji su je spajali i sa teniserom Damirom Džumhurom, međutim, ona je to demantovala rekavši da su njih dvoje dugogodišnji prijatelji.

Nemanja, kome su obojica deda bili fudbaleri, karijeru je počeo u rodnom Nišu. Bio je poznat i po mladalačkim nestašlucima i ne baš sportskom životu, koji ga je umalo koštao velike karijere. Ali na vreme se presabrao, disciplinovao, smršao 12 kilograma i krenuo da osvaja evropske terene. O njegovom ljubavnom životu malo toga se zna jer do sada nije bio u vezama sa devojkama sa javne scene, a sudeći po njegovom sadašnjem ponašanju, on bi voleo da i ova romansa sa Sofijom bude sakrivena od očiju javnosti.

Maja Gašić

Autor