Aleksandra Prijović: Saveti Vuka Kostića - zlata vredni

Autor: Svetlana Stojaković

08.08.2019 20:26

Foto: Izvor:Gloria magazin/ Tanja Nikolić, Foto:Privatni album/ Ubice mog oca, Promo

Foto: Izvor:Gloria magazin/ Tanja Nikolić, Foto:Privatni album/ Ubice mog oca, PromoPošto se po opštem sudu odlično snašla na setu serije ‘Ubice mog oca’, pevačica Aleksandra Prijović čeka reakcije kritike i publike posle čega će odlučiti hoće li se u budućnosti više posvetiti glumi

Odlično se snašla pred kamerama

Pevačica Aleksandra Živojinović (23) imaće glumački debi u četvrtoj sezoni popularnog kriminalističkog serijala “Ubice mog oca”. Pojaviće se u ulozi pevačice Mile, a po oceni ekipe na setu u potpunosti je ispunila očekivanja.

- Bila sam iznenađena i počastvovana kada me je pozvao reditelj Predrag Gaga Antonijević. Veliko je zadovoljstvo kada vas veličina poput njega angažuje da igrate u najgledanijoj seriji na našim prostorima. Morala sam da opravdam poverenje i budem na visini zadatka. Osećala sam tremu, ali imam sreće da ona na mene utiče pozitivno, pa mi je samo pomogla da budem još bolja na snimanjima.

Savete su joj davali glavni glumci, pre svega Vuk Kostić, u seriji inspektor Jakovljević

Bila je iznenađena izuzetno prijatnom atmosferom na setu, kao i činjenicom da su je glumci prihvatili veoma srdačno.

Nastavak teksta proćitajte na sledećoj strani...

- Svi na snimanju bili su zaista divni i pažljivi prema meni, a svaki njihov savet bio je dragocen, pa sam ih rado usvajala. Bane Tomašević, Vuk Kostić, Milena Vasić, Marko Janketić i drugi glumci bili su tu za mene šta god da je trebalo i mnogo su mi pomogli da budem što bolja i pred kamerama dam sve od sebe.

OZBILJAN POSAO

Kako je odigrala tek prvu ulogu u životu, nema velikih planova, još manje velikih očekivanja vezanih za glumački poziv. Zna da je gluma ozbiljna profesija koja, osim talenta, zahteva mnogo rada i odricanja.

- Pevanje je moje zanimanje, živim taj posao i radim ga sa ogromnom ljubavlju. Volela bih da prvo čujem kritike za seriju, a posle ćemo videti. Gluma je veoma ozbiljan posao.

Aleksandra je u seriji mlađa koleginica pevačice Bibe, koju tumači Milena Vasić

Scenaristkinja “Ubica mog oca” Nataša Drakulić ističe da Aleksandra ne igra sebe, nego drugaricu pevačice Bibe, koju tumači glumica Milena Vasić.

- Dok smo radili kasting, pitala sam se zbog čega tražimo glumicu koja ume da peva, kad Aleksandra to sjajno radi, a i super se snašla pred kamerama. Mi smo zaista prezadovoljni, a videćemo kako će je publika prihvatiti.