Maja Manojlović: Ostala je bol

Autor:

12.08.2019 17:21

Foto:

Foto:



Posle smrti majke Jagode voditeljka Pinka Maja Manojlović naučila je da odvoji bitno od nebitnog i kako da ne poklanja pažnju situacijama koje proizvode stres i okrenula se putovanjima koja je oplemenjuju i donose nova iskustva

Osećanje patnje i bola, ma koliko teško bilo, oplemenjuje i produhovljuje čoveka, podstiče ga da bude bolji i nadahnjuje da stremi višim ciljevima. U to se uverila voditeljka Nacionalnog dnevnika na Televiziji Pink Maja Manojlović (34). Ona je nakon gubitka majke Jagode, koja se borila sa najtežom bolešću, počela da menja svoju životnu filozofiju i napaja dušu neprolaznim lepotama koje pronalazi u kulturnoj zaostavštini na putovanjima širom sveta.

- Kada su lekari postavili dijagnozu mojoj mami, imala sam samo jednu želju - da zaustavim vreme i da ona što duže ostane tu sa nama. Ta podmukla bolest pogađa celu porodicu, rani vam dušu i srce. Taman kad pomislite da ste jednu bitku dobili, ona se vraća i vi morate da nastavite taj rat, iznova i iznova, sa istim strepnjama, strahom, željama, molitvama. 

Nastavak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 12. avgusta!