Dragana Kosjerina: Ponosna sam na svoj privatni život, nemam razloga da ga skrivam

Autor: Marija Milenković

12.10.2019 21:35

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Jakov Simovic/Instagram/Dragana Kosjerina

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Jakov Simovic/Instagram/Dragana KosjerinaZa razliku od mnogih javnih ličnosti koje svoj život čuvaju daleko od očiju javnosti, voditeljka RTS-a Dragana Kojserina ne skriva ljubav sa Bojanom Perduvom, sa kojim živi već duže vreme. Šta više, ona ističe da je na njihovu vezu veoma ponosna.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Kosjerina (@dragana.kosjerina) дана 1. Мај 2018. у 6:27 PDT


– Nemam razlog da to sakrijem, već da se pohvalim. Mislim da oko toga ne treba stvarati mistiku. Volim lepe fotografije, takve i kačim zbog sebe, ne zbog medija. Bojan se trudi da takve i zabeleži. On je deo mog života, i to se na mojim profilima i vidi , kaže Dragana, i ističe da njenom izabraniku ne smetaju komplimenti koje ona dobija

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Kosjerina (@dragana.kosjerina) дана 29. Јун 2019. у 8:06 PDT


– Iskreno, njemu to nije nikad smetalo. On je baš samosvestan i ambiciozan momak, koji u mom poslu ne vidi ništa sporno, a deo mog posla jeste eksponiranje. On se sa tim nosi na vrlo dobar način. Ništa mu ne smeta. Inače sam vrlo privatna osoba, a on je taj koji me nekad pogura i da mi motivaciju da budem otvorenija– iskrena je Dragana za "Blic" i tvrdi da se ljubav među njima jednostavno desila.