Marija Bergam za novu "Gloriju": Navijam za proširenje porodice

Autor:

21.10.2019 13:48

Foto:

Foto:



Dok s nestrpljenjem očekuje početak emitovanja serije “Senke nad Balkanom 2”, glumica Marija Bergam (28) sprema se da kao manekenka prošeta pistom na predstojećoj Beogradskoj nedelji mode. Sa suprugom Radivojem-Rašom Bukvićem (39), našim istaknutim dramskim umetnikom koji je izgradio svetsku karijeru, priželjkuje da u budućnosti podari svom trogodišnjem sinu Danilu sestru ili brata, jer joj je majčinstvo donelo mnogo sreće, zadovoljstva i ljubavi.

U seriji “Senke nad Balkanom” podarili ste lik zavodljive Maje Davidović, famme fatale. Vidite li sebe kao fatalnu ženu?

- Ne. Čovek se rodi s tim, to nosi ili ne. Uvek sam se trudila da izgled stavim u drugi plan, a ako treba da plenim, da to činim drugim kvalitetima. To je moj izbor.

Kako će se fatalna Maja Davidović izboriti sa svim zaveštanjima u “Senkama nad Balkanom 2”?

- Kada je reč o Maji i onome šta se njoj dešava, uvek je pitanje života i smrti. Velike stvari su u igri i povlače se veliki potezi. Ona je i dalje ozbiljan igrač, bori se protiv spletki i intriga koje se pletu oko Kralja Aleksandra i u tome ide do kraja. Čini mi se da će u drugoj sezoni ona biti za nijansu pozitivniji lik nego u prvoj.

Ostatak ovog zanimljivog intervjua možete pročitati u najnovijem broju magazina Gloria

M G

Autor