Dragana Katić ne prihvata da njene kume više nema: Ponos joj je bio jako bitan, stoički je sve podnosila

Autor: Marija Milenković

26.10.2019 18:12

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Ata/Instagram

Foto: Izvor:Gloria.rs, Foto:Ata/InstagramMnogi ljudi iz sveta estrade i medija ne mogu da se pomire sa činjenicom da je Dragana Tripić vešanjem sebi oduzela život u noći između srede i četvrtka, a ova strašna vest veoma je potresla njenu kumu Draganu Katić.

Njih dve su bile najbolje prijateljice punih 30 godina, a pre dve decenije su se i okumile pošto je preminula novinarka krstila voditeljkinog sina Bobana. Dragana za Kurir kaže da ne može da prihvati njenu smrt, kao ni njeni sinovi, koji su je obožavali.

- Mi smo se okumile pre 21 godinu. Cela ova situacija je mojoj deci i meni veoma teško pala. Ne znam šta da kažem. Sebi sam se zaklela da o njoj ne pričam u prošlom vremenu, jednostavno ne mogu da prihvatim to. Još uvek sam u šoku i ne mogu da prihvatim to stanje. Nemam taj čip u glavi da mi primi informaciju kakva jeste - kaže voditeljka i dodaje da se videla s Draganinom ćerkom nakon tragedije.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Pink.rs (@pink.rs) дана 24. Окт 2019. у 5:14 PDT

- Videla sam se sa Saškom, ali ne bih volela da se piše o njenom detetu jer nije bilo medijski eksponirano. Ona nije želela da medijski eksponira ćerku i unuku - kaže Katićeva.

Dragana ističe da je znala za probleme svoje kume, ali da je ona uvek bila ponosna i sve rešavala na svoj način.

- Upoznale smo se pre tridesetak godina i znala sam je iz nekog života koji nije bio vezan za javnost i novinarstvo. Živele smo dve zgrade jedna od druge, znam njenu ćerku Sašku ceo život. Prosto, znam kakva je bila, kao i njenu strukturu i suštinu. Bila je dobar i galantan čovek. Kad ona ima, imaju svi oko nje. Bila je plahe naravi, ali to je prosto išlo uz njen karakter. Reaguje u momentu, ali već posle toga je svoja, vesela i razdragana. Ponos joj je bio jako bitan i nije želela da govori o onome što je muči. Stoički je sve podnosila - završila je voditeljka.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Katić (@dragana_katic) дана 24. Окт 2019. у 8:08 PDT

Podsetimo, Dragana Tripić se u noći između srede i četvrtka obesila u svom stanu u Mirijevu. Novinarka, koju su prijatelji zvali Maci, u trenutku samoubistva bila je sama kod kuće, a sumnja se da se na ovaj potez odlučila zbog stambenog kredita u švajcarcima, koji više nije mogla da otplaćuje. Nju je u ranim jutarnjim satima mrtvu pronašla ćerka Aleksandra, koja je videla majku kako obešena visi metar od zemlje, zakačena za krevet na galeriji.