Nebojša Dugalić samo za novu “Gloriju”: Moje novo telo

Autor:

28.10.2019 22:09

Foto:

Foto:Spletom okolnosti glumac i profesor Nebojša Dugalić (49) pre godinu i po dana počeo je intenzivno da odlazi u teretanu kod instruktora Dušana (33) i Bate Rajića (32), posle čega se njegov život umnogome promenio.

Između ostalog, izgubio je trideset kilograma. Toliko je ojačao mišićnu masu da se njegovi treneri šale kako sada dobija više komplimenata za telo nego za glumu.

- Dugo sam se spremao da nešto ozbiljnije uradim po pitanju vežbanja, a kada sam sreo Dušana i Batu, shvatio sam da je bolje što mi se to ranije nije desilo. To je bio jedan od onih sudbinskih susreta koji vam promene život - priča Nebojša. - Kolege Srđan Timarov i Dejan Lutkić su mi sve najlepše govorili o njima kada bismo se sreli na predstavama. Pred početak snimanja serije “Žigosani u reketu” Dragan Bjelogrlić mi je predložio da idem u teretanu, što sam jedva dočekao. Lik koji igram u “Žigosanima” treba da bude čovek što drži do svog zdravlja i snage, da je pun energije i sve može da reši. I zaista se to osećanje čvrstine u telu, koje se postiže isključivo pravilnim treniranjem, vidi na platnu. Drugačija je i unutrašnja energija kojom čovek zrači kada je telo  čvrsto i snažno.

Zadovoljan rezultatima, fizičkim i psihičkim osećajem koji mu je redovno treniranje donelo, odlučio je da nastavi, a ceo proces je toliko zavoleo da mu više i ne predstavlja napor, već  užitak...

Intervju s Nebojšom Dugalićem možete pročitati u najnovijem broju magazina "Gloria"

 

M G

Autor