Sve dođe na svoje: Ljubav Verice Rakočević i Veljka Kuzmančevića pobedila je sve predrasude

Autor:

08.11.2019 14:00

Foto:

Foto:



 

Verica Rakočević i Veljko Kuzmančević u skladnom su braku punih šest godina.

I dok oni od prvog dana uživaju u svojoj ljubavi, uprkos razlici u godinama, mnogi ljudi dali su sebi za pravo da osuđuju slavnu kreatorku, kao i njenu vezu.

Danas, kada je njihova ljubav pobedila sve predrasude, Verica se veoma iskrenim postom obratila pratiocima na Instagramu.

- Tog 19. septembra pre šest godina Srbija i susedi nam behu uzasnuti događajem, gde se jedna žena usudila, ne da izađe na piće, nego da se uda, za muškarca mlađeg 35 godina. Prizemni razlozi, ona ume a on može, i još toliko projekcija onih koji ne umeju više, kojima je za skok gore, potreban veliki umni napor i još mnogo toga, nisu dotakli ni NJU ni NJEGA. Znala je da prepozna svaku notu koja je bila deo njegove vekovno stare duše, divila se njegovoj hrabrosti i svakom stavu koji je iznosio u noćnim razgovorima koji bi počinjali uveče a završavali se sutradan. Često se žalostila što tako posebnog umetnika, gledaju kao njenu pratnju, a dok je ona tugovala on je stvarao i svojom muzikom govorio, kako će jednoga dana sve doći na svoje. I dolazi polako - napisala je Verica i po ko zna koji put pokazala i dokazala da ljubav ne zna za godine.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Tog 19.septembra pre sest godina Srbija i susedi nam behu uzasnuti dogadjajem , gde se jedna zena usudila , ne da izadje na pice, nego uda, za muskarca mladjeg 35 godina.Prizemni razlozi, ona ume a on moze, i jos toliko projekcija onih koji ne umeju vise, kojima je za skok gore, potreban veliki umni napor i jos mnogo toga, nisu dotakli ni NJU ni NJEGA.Znala je da prepozna svaku notu koja je bila deo njegove vekovno stare duse, divila se njegovoj hrabrosti i svakom stavu koji je iznosio u nocnim razgovorima koji bi pocinjali uvece a zavrsavali se sutradan.Cesto se zalostila sto tako posebnog umetnika, gledaju kao njenu pratnju, a dok je ona tugovala on je stvarao i svojom muzikom govorio, kako ce jednoga dana sve doci na svoje.I dolazi polako.Posle koncerta u Narodnom pozoristu gde je publika plakala od emocije koju je slao 27.novembra na prestiznoj bini Kolarceve zaduzbine bice izvedeno delo “LAZARUS” u koje je moj divni Meda utkao svu caroliju svoga talenta.Pozivam vas, da uzivate sat vremena, u onome u cemu ja uzivam vise od sest godina.

Објава коју дели Verica Rakocevic (@verica.rakocevic) дана 7. Нов 2019. у 10:24 PST