Siniša Mihajlović otvorio srce i zaplakao na konferenciji za medije, Dejan Stanković uputio kumu iskrenu poruku

Autor:

29.11.2019 18:29

Foto:

Foto:



Posle puna četiri meseca od kako je počela životna borba Siniše Mihajlovića, javnost je vidno ganuta i potresena govorom koji je fudbalska legenda održala na konferenciji za medije.

Siniša je iskreno i bez zadrške govorio o svojoj bolesti i kako je teklo njegovo dosadašnje lečenje akutne leukemije. Javnost je upućena da mu je presađena koštana srž anonimog donora, a Siniša se sada nalazi u odlučujućoj fazi lečenja.

Predstoji mu najvažnija utakmica: Siniša Mihajlović ima leukemiju

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sirio Nero Azzurro (@sirio.black.blue) дана 29. Нов 2019. у 4:47 PST

 Četiri teška meseca su iza mene. Bio sam na Institutu gde sam imao hemioterapije i svojim jakim karaketerom sam izgurao sve to. Svi su bili maksimalno posvećeni meni, da nije bilo svih tih ljudi, ne bih bio sada ispred vas.  Hvala najbližim prijateljima, a naročito supruzi i deci. Hvala najbližim prijateljima, a naročito supruzi i deci. Moja supruga je uz mene svaki dan, pokazala mi je još jednom da sam najsrećniji čovek na svetu jer imam takvu ženu pored sebe.  Onda moja deca. Odmah su tražila da budu donori koštane srži, ako je to moguće i postoji kompatibilnost. Neverovatna demonstracija ljubavi. Hvala i bratu i majci. Sada mi je najveža želja da udahnem malo svežeg vazduha, ali nemam vremena za to. Nikad se nisam osećao kao heroj zbog toga što radim. Ja sam čovek, sa jakim karakterom, ali čovek, sa svom svojom krhkošću. Potrebna je i meni briga, želim da kažem svim ozbiljno bolesnim ljudima da se ne treba bojati, plakati i patiti. Nikada ne smete izgubiti volju za životom - reči su kojima je Siniša započeo svoj govor, a ubrzo su ga preplavile emocije, a iz očiju su potekle suze.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Rapine con Ibra (@rapineconibra) дана 29. Нов 2019. у 4:13 PST

Pronašao sam neke anđele čuvare, koji su mi psihološki pomogli. Oni su najznačajniji, bez njih ne bih uspeo. Biću večno zahvalan. Žao mi je samo što ne mogu sve da ih imenujem - dodao je Mihajlović.

Jedan od Sinišinih najverijih prijatelja, sigurno je i njegov pre svega kum, a onda i kolega nekadašnji fudbaler Dejan Stanković.

Nakon što je pogledao Mihajlovićevo obraćanje javnosti, Dejan se kumu obratio optimističnom porukom:

- Idemo dalje, Kume moj dobri!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dejan Stankovic (@dejanstankovic) дана 29. Нов 2019. у 5:21 PST

Podsećamo, kada je legenda srpskog fudala krenula u prvu fazu lečenja u bolnici, Dejan je o svemu bio obavešten i svakodnevno je bio u kontaktu sa Sinišom, koji je krstio Stankovićevog sina Filipa i kojeg Dejan zove Ćale još od vremena kad su zajedno igrali za Lacio i Inter.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dejan Stankovic (@dejanstankovic) дана 20. Феб 2019. у 1:22 PST

- Bio sam kod njega, videli smo se. Redovno se čujemo, Miha se drži. Kad je pre dva meseca otkrio da je bolestan, bio je to veliki šok za sve. Međutim, ako neko može da iznese tu borbu na svojim leđima i otera to zlo, može Miha - izjavio je pre dva meseca Dejan za Informer.