Džastin Biber: Posvećen religiji i Seleni

Autor:

09.01.2018 19:59

Foto:

Foto:



Dve pevačke zvezde, koje na instagramu prati ukupno skoro četvrt milijade ljudi, obnovile su vezu koju su nekad započele kao šesnaestogodišnjaci, samo sada sa novim iskustvima - on se posvetio religiji, a ona sopstvenom zdravlju posle transplantacije bubrega

Posle dvadesetak meseci zabavljanja od 2010. do 2012, zatim kratkotrajnog pomirenja 2013, pa još jednog 2014, i nove šanse koju su dali svojoj vezi 2015, pevačke zvezde Selena Gomez (25) i Džastin Biber (23) opet su zajedno. Čini se zaljubljeniji nego ikad.

- Imam 25 godina. Ne 18, 19 ili 20. Cenim ljude koji su ostavili značajan trag na mene i moj život. Ranije smo možda ušli u priču za koju nije bio pravi trenutak, ali to ne znači da su osećanja nestala - objasnila je Selena javnosti šta se događa s njom i Džastinom, pritom i potvrdivši da su ponovo zajedno.

Po uzoru na najslavniji holivudski par Anđelinu Džoli i Breda Pita, koji su kolokvijalno nazivani Branđelina, i dvoje pevača dobilo je zajednički nadimak: Dželena. Kad bi udružili sve fanove koji ih prate samo na instagramu, Selena i Džastin imali bi iza sebe armiju obožavalaca koja bi po veličini prevazišla sve države sveta - osim najmnogoljudnije četiri! Samo je u Kini, Indiji, SAD i Indoneziji populacija brojnija od 225 miliona ljudi, koliko zajedno prati Gomezovu i Bibera. Ona je druga najpraćenija osoba na instagramu sa 131 milionom fanova, on je deseti sa 94.

Ponovo ih je spojila jedna zajednička poseta crkvi Hilsong u Los Anđelesu u novembru ove godine. To je, inače, hram slavnih u koji redovno na nedeljne mise dolaze Kortni Kardašijan, manekenka Hejli Boldvin i druge holivudske zvezde. Selena je odavno posvećena veri, još više posle letošnje operacije kad joj je presađen bubreg. A Džastin se tek pre tri godine krstio u pentekostalnoj crkvi u Njujorku, kad je, prema sopstvenim rečima, “ponovo rođen”. Odmah je istetovirao ogroman krst na mišici, i jedan manji na podočnjaku, čak je abdomen ukrasio slikom-tetovažom koju je nazvao “Božji sin”, na kojoj su dva anđela, gotski stubovi, skelet i zmija.

U crkvu su došli odvojeno, a izašli zajedno. Posle su viđeni kako voze bicikle, grle se na ulici, a Biber je snimljen kako uveče ulazi u Seleninu kuću, i ostao je tamo do jutra. Jasno je da je nekadašnja prva ljubav, a bila je to za svakog od njih, obnovljena. Reakcije porodica dve muzičke zvezde su različite. Džastinova majka Peti Malet je oduševljena.

- Ne znam baš previše jer mi on ne govori detalje. Ima moju podršku ako je voli. I ja volim Selenu, upoznala sam je i mislim da je drago biće, slatka i dobra devojka. Isto misli i moj suprug Džeremi - rekla je novinarima Biberova mama.

- Džastin je loša osoba i nikad ga nećemo prihvatiti. To što ona uopšte razgovara s njim izraz je nepoštovanja prema svima oko nje, ali prvenstveno ne poštuje sama sebe - izjavio je jedan Selenin blizak rođak.

Očigledno, neke stare rane nikako da zarastu.

DRAMA NA KRAJU

Bajka o Dželeni rođena je u decembru 2010. Tada šesnaestogodišnji Kanađanin Džastin Biber počinje da se zabavlja sa dve godine starijom Teksašankom Selenom. S obzirom na godine, ona je, logično, imala više iskustva u ljubavnom životu. Prethodno je od 2008. do leta 2010. bila u vezi sa muzičarem Nikom Džonasom, svojim zemljakom iz Teksasa. Kad su počeli da se viđaju, oboje su imali po 16 godina, valjda je u Teksasu normalno da se te tinejdžerske ljubavi smatraju ozbiljnim, pa se i u biografiji Selene Gomez period sa Džonasom vodi kao ozbiljna veza.

Ta bajka sa Biberom, kome je pevačica bila prva devojka, potrajala je manje od dve godine. Obeležile su je svađe i gotovo svakodnevni raskidi, pa je na kraju priča dobila pravi dramski epilog. Ali, kao što u svakoj dobroj seriji postoje i nastavci, tako je i ljubav dvoje muzičara imala nekoliko repriza. I svaki put bi se završavale njenim suzama i nekom njegovom novom tetovažom.

Posle definitivnog raskida Džastin je bio povezivan sa mnogim mladim lepoticama, uključujući Sofiju Riči i Hejli Boldvin, s kojom je često odlazio u crkvu. A Selena se posvetila svom zdravlju, najpre na klinici za odvikavanje, pa lupusu od koga je obolela, i na kraju transplantaciji bubrega koju je imala ovog leta. Uz njen bolnički krevet sve vreme je bio kanadski reper Vikend, čije je pravo ime Abel Makonen Tesfadži. Njih dvoje su bili ljubavnici nekoliko meseci, sve dok Selena nije stala na noge i izašla iz bolnice. A onda kao da je zaboravila i Vikenda, i sve što je prošla sa Džastinom. Svoju tamnu kosu ofrabala je u platinastoplavo, umesto smernih haljina obukla crnu providnu majicu ispod koje nije nosila brushalter, i izjavila kako su ona i Biber ostali nedorečeni u svojoj prethodnoj vezi.

- Džastin je veoma blizak sa svojom majkom Peti, i ne bi uradio ništa što njoj nije po volji. A Peti voli Selenu i misli da ona pozitivno utiče na njenog sina. On se posvetio veri i devojci, i definitivno je spreman da okrene novi list u svom životu - izjavio je magazinu “People” blizak prijatelj pevača.