Eva Longorija i Pepe Baston: Rode uskoro sleću u Meksiko

Autor:

13.01.2018 12:22

Foto:

Foto:



Holivudska glumica latino korena u poodmakloj je trudnoći, rodiće sina, a otac deteta je njen suprug, meksički medijski magnat Pepe Baston

Rode lete na jug, i uskoro će sleteti u Meksiko, u dom najpoznatije svetske domaćice - Eve Longorije (42), i njenog supruga Hosea Antonija Bastona (49), zvanog Pepe. Glumica je potvrdila da je u drugom tromesečju trudnoće, a otkrila je i pol bebe - biće sin.

Junakinja serije “Očajne domaćice” u martu 2018. proslaviće 43. rođendan, a nekako tih dana trebalo bi i da se porodi. Biće joj to prvo dete, iz trećeg braka. Njen muž ima četvoro dece iz prethodnog braka sa glumicom Natalijom Esperon - kćerke Marijanu i Nataliju i sinove Sebastijana i Hosea Antonija. Marijana i Natalija bile su Evine deveruše kad se 2016. udavala za Pepea na spektakularnoj svadbi u Meksiko Sitiju. Pridržavale su krajeve glumičine duge venčanice koju je specijalno za nju kreirala njena najbolja prijateljica Viktorija Bekam. Tom prilikom Longorija je prekršila jedno svoje pravilo.

Eva Longorija – buduća mama: Nevolje s bebom (foto)

- Rekla sam da se više neću udavati. Nisam obožavateljka braka, ali obožavam da budem u braku sa Pepeom - rekla je 156 centimetara visoka holivudska zvezda, koja je na venčanju svom prezimenu dodala i muževljevo - Baston.

Par je posle svadbe živeo u velikoj ljubavi, ali često ih je razdvajao posao. Hose je direktor najveće meksičke TV stanice Televisa, a Eva je nastavila da snima u Americi. To ju je toliko zamorilo da je poželela da se malo odmori od svega, i to sama. Ovog leta otišla je u Španiju, gde je na plaži ponosno pokazivala pokoji kilogram viška i sveže strije na bedrima, ali je doživela i nezgodu. Iskrenula je nogu pa su joj doktori stavili longetu. Bila je slabo pokretna, ali Pepe je hitno doputovao kod svoje drage. Izgleda da su njenu nepokretnost pametno iskoristili, a rezultat će biti dečkić koji će se roditi za nekoliko meseci.

BOLNE TETOVAŽE

Veru u brak Evi Longoriji poljuljala su dva prehodna pokušaja. Najpre se 2002. udala za glumca Tajlera Kristofera, ali su se dve godine kasnije razveli. I ostali veliki prijatelji. Eva je istetovirala njegovo ime, i brižljivo čuvala tetovažu.

Drugi put je istetovirala ime francuskog profesionalnog košarkaša Tonija Parkera, za kog se udala jula 2007. u pariskoj crkvi Sen Žermen Okseroa. Bilo je romantično, ljubav je cvetala, sve je podsećalo na bajku, dok jednog dana glumica nije u Tonijevom telefonu pronašla gomilu SMS poruka upućenih Erin Beri, supruzi njegovog saigrača iz tima, s kojim deli svlačionicu i zajedno se tuširaju. Odmah je krenula u “kontraakciju”, pa se pričalo kako je viđena sa Leonardom Dikaprijem i Džastinom Timberlejkom, proverenim holivudskim isceliteljima slomljenih ženskih srca. Uzgred, pominjani su i Kifer Saderland i Džejmi Foks, koji su se motali u blizini ucveljene “domaćice”. Na kraju je usledila mučna brakorazvodna rasprava, pre svega oko novca, ali najviše vremena u sudu potrošeno je na nabrajanje ko je koga više puta prevario.

Stari dobri trik Eve Longorije za “problematične” bele pantalone

E - tad se Evi smučio brak kao institucija. Njena je sreća što je pre nekoliko godina upoznala čoveka koji će joj mnogo pomoći. Njegovo ime je Barak Obama, bivši američki predsednik. Dok je još bio stanar u Beloj kući primio je Longorijevu u zvaničnu audijenciju, i tom prilikom joj savetovao da sa tela ukloni tetovaže bivših muževa kako bi se bolje osećala. Poslušala ga je.

- Nekad boli kad se tetovirate, ali verujte da deset puta više boli kad skidate tetovaže - izjavila je kasnije prosvetljena i od nezgodnih poruka na telu “očišćena” glumica.

Ovaj čin najavio je potpuni preokret u njenom životu. U leto 2013. upoznala je meksičkog biznismena Pepea Bastona, razvedenog oca četvoro dece.

Eva Longorija zabrinuta za sestru: Da li žene znaju dovoljno o raku dojke, koliko njih se pregleda na vreme?

- Bio je to najzgodniji muškarac kog sam ikad videla! Harizmatičan, šarmantan, sladak i smešan - otkrila je u jednom intervjuu, objašnjavajući kako se pokajala i odustala od ideje da se više nikad ne udaje.

A Baston, predsednik najvećeg medijskog konglomerata u Latinskoj Americi, zaprosio ju je na romantičnom putovanju u Dubaiju.

- Želim da vičem sa najviše planine i da ispričam sve što nam se dešava u vezi zato što sam tako srećna i uzbuđena jer sam sa osobom kao što je Pepe. On je jedan od prvih muškaraca u mom životu koji je stariji od mene, u potpunosti je ostvaren i u suštini zaista zreo. Tako je lepo biti u zagrljaju osobe koja vam je ravna - izjavila je glumica za magazin People.

Odmah posle svadbe Eva se malo zapustila, zaokruglila se, ali se i dalje hrabro slikala u bikiniju. Komentari su bili da je njeno vreme prošlo. Ona je odgovarala da je samo jela previše sira i pila previše vina. A sredinom decembra manula se priča o siru i vinu, postavila svoju trudničku sliku na instagram i napisala samo dve reči: “Čista sreća”.