Aca Lukas i Sonja Vuksanović: I bogati plaču

Autor:

15.01.2018 10:18

Foto:

Foto:Saga oko ‘hoću-neću’ razvoda Ace Lukasa i Sonje Vuksanović obeležila je veći deo godine iza nas, dok su u svetu brojne lepotice sada same, između ostalih Skarlet Johanson, Fergi, Dženifer Lorens i Hajdi Klum

Ako bi trebalo da proglasimo “razvod godine”, nema sumnje da bi to bio onaj između Džordžine Čepmen i Harvija Vajnstajna. Samo 12 meseci ranije skoro da niko živ nije znao za njih, ali u međuvremenu on je postao svetski poznat - po zlu. Reč je o holivudskom producentu koji je seksualno napastvovao desetine poznatih glumica. Njegove žrtve progovorile su pre nekoliko meseci, a najpre je stradao Harvijev brak. Supruga Džordžina ga je napustila i podnela zahtev za razvod.

Najglamuroznija domaća rastava, ako se tako može nazvati bilo koja muško-ženska drama, jeste saga pevača Ace Lukasa i njegove supruge Sonje. Bilo je tu svega, trajalo je to mesecima, svađe, preljube, sumnje, čak i porodično nasilje. Epilog je da više nisu zajedno.

Neke brakorazvodne parnice su pokrenute još u ranijim godinama, a ove dobile zvanično sudsko rešenje, pa se razvodi vode kao ovogodišnji: Branislav Lečić i Nina Radulović, kao i Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović. A neki su u najavi tek za 2018. - pevačica Ana Nikolić i muzičar Stefan Đurić Rasta nisu još načisto da li bi da se raziđu mirno, ili da sud presudi kome će od njih dvoje da pripadne dete.

I BOGATI PLAČU

Što se sveta tiče, tu je bilo raskida, i to raznih. Ali nijedan nije kao onaj biznismena Ilona Maska i glumice Amber Herd. Pre svega zbog njegovih milijardi koje su u igri.

Mnoge je šokirao razlaz holivudske dive Skarlet Johanson i francuskog novinara Romena Dorijaka. Glumica je preko suda tražila starateljstvo nad njihovom dvogodišnjom kćerkom Rouz.

Za jedan od najstabilnijih holivudskih brakova smatran je onaj pevačice Fergi i glumca Džoša Dumela. Osam godina su bili zajedno, imaju sina Aksla, ali u avgustu su obelodanili da tu odavno više nema ljubavi. Sličnu sudbinu doživeo je i brak glumaca Ane Faris i Krisa Prata. Kažu oboje da će “ostati prijatelji”, a nejasno je ko će voditi brigu o njihovom petogodišnjem usvojenom sinu, hendikepiranom Džeku.

Vajnstajn sa bivšom suprugom

Nisu više zajedno ni Dženifer Hadson i Dejvid Otunga, komičar Ben Stiler i Kristin Tejlor (18 godina braka), supermodel Eli Makfirson i milijarder Džefri Sofer, oskarovac Kejsi Aflek i model Samer Finiks, Dženifer Lorens i reditelj Daren Aronofski, manekenka Hajdi Klum i trgovac umetninama Vito Šnabel, Rejčel Bilson i Hajden Kristensen (posle deset zajedničkih godina), Evan Rejčel Vud i muzičar Zak Vila, glumica Helen Hant i pisac Metju Karnahan (16 godina u vezi, imaju kćerku od 13 godina), zatim Kajli Džener (jedna iz klana Kardašijan) i reper Tajga (zvali su ih “Kiga”)...

Skarlet Johanson i francuski novinar Romen Dorijak

Ni kod milijardera ponekad nema previše sreće, pa se tako Petra Eklston, kćerka vlasnika Formule jedan Bernija Eklstona, razvela od Džejmsa Stanta. Ni ruski milijarder Roman Abramovič više nije sa Dašom Žukovom, njihov megarazvod tek treba da dobije sudski epilog.

Fergi i Džoš Dumel

Čini se da je javnost najmanje patila za kanadskim reperom Vikendom, bivšim dečkom Selene Gomez. Iako je bio uz njen bolnički krevet kad su joj letos presađivali bubreg, ipak je Džastin Biber mnogo veća zvezda. A i neuporedivo je veća priča ponovna Selenina i Džastinova veza, tri godine posle njihovog poslednjeg raskida.