Marija Bergam i Radivoje-Raša Bukvić u novoj "Gloriji": Dve zvezde pod jednim krovom

Autor:

16.01.2018 09:57

Foto:

Foto:



Glumci i bračni partneri iza kojih je vrlo uspešna poslovna godina, pogotovu za nju jer je ulogom Maje Davidović u ‘Senkama nad Balkanom’ stekla ogromnu popularnost, u prvom zajedničkom intervjuu otkrivaju kako su se upoznali i zavoleli, koliko im je važna stabilnost u braku i kako vaspitavaju dvogodišnjeg sina Danila

Čovek koji napreduje u pravcu svojih snova i živi život koji je zamislio doživljavaće u svakidašnjim časovima neočekivane uspehe - parola je kojom se rukovodio glumac Radivoje-Raša Bukvić (37) a koju je usvojila i njegova supruga i koleginica Marija Bergam (26). Iza njih je veoma plodna poslovna godina, pogotovu za Mariju koja je ulogom Maje Davidović u “Senkama nad Balkanom” stekla ogromnu popularnost. Ipak, više od svih aplauza znače im trenuci provedeni sa sinom, dvogodišnjim Danilom, koji je centar njihovog univerzuma. Žive u dve zemlje, u Francuskoj, u kojoj Raša veoma uspešno radi, i Srbiji. Njihova ljubavna priča počela je poetično - u pozorištu.

Radivoje: Mariju sam prvi put video na generalnoj probi predstave “Gospođa Olga” u Narodnom pozorištu u Somboru. Ispostavilo se da nam je Biljana Mašić oboma bila profesorka i dogovorili smo se da se sutradan vidimo na kafi.

Ostatak intervjua pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 15. januara!