Ivana Kukrić u novoj "Gloriji": Prsten krije tajnu

Autor:

16.01.2018 17:00

Foto:

Foto:



Jedna od naših najuspešnih manekenki u svetu provela je dve nedelje sa dečkom na Maldivima gde je uživala u ronjenju i plivanju, a detalj na njenoj šaci izazvao je brojne komentare

Jedna od naših najuspešnijih manekenki u svetu Ivana Kukrić (37) provela je nezaboravan odmor na Maldivima u društvu dečka i prijatelja. Ovaj arhipelag, sastavljen od 1.126 ostrvaca, među kojima je oko 200 naseljenih i samo 80 otvorenih za turizam, po mnogima je najlepše mesto na planeti, a naša crnokosa lepotica, koja slovi i za jednu od najzgodnijih Beograđanki, tamo je boravila dve nedelje.

- Prvi put sam posetila Maldive i oduševljena sam. Bila sam na dosta drugih ostrva, ali nijedno nije bilo čarobno poput ovog. Bar ne ona koja sam ja obišla i videla. Fascinirale su me boje. Svi su me plašili da je dosadno i da je pet dana dovoljno za Maldive. Meni je zaista sve vreme bilo prelepo, iako nema mnogo sadržaja. Na raspolaganju su mi bili plaža, plivanje, ronjenje, dobra hrana. Uz knjigu, voljenu osobu i divno društvo, meni ništa više nije ni trebalo.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 15. januara!

Maja Gašić

Autor