"Divan dan" Dragane Mirković: Folk pevačici suprug priredio gala žurku za 50. rođendan (foto)

Autor:

22.01.2018 11:33

Foto:

Foto:



Folk zvezda Dragana Mirković proslavila je 50. rođendan gala žurkom u bečkom hotelu „Ric Karlton“, na kojoj je okupila porodicu, prijatelje, kolege, ali i brojne predstavnike austrijske elite.
Draganin suprug Toni je želeo svojoj ljubavi da priredi rođendan za pamćenje, pa se svojski potrudio da organizacija i proslava proteku u najboljem redu.

- Tonijeva želja bila je da se ova žurka organizuje kako on smatra da jedan takav jubilej zaslužuje, a moje je bilo da uživam u danu, okružena dragim ljudima. Hvala svima koji su došli i ulepšali mi dan, ovu proslavu ću pamtiti dok sam živa – rekla je Dragana.

Proslava je počela koktelom, a sjajno raspoložena slavljenica je dočekivala goste koji su joj poželeli još najmanje pola veka zdravlja, sreće i uspeha. Pored Draganine porodice, među gostima su bili i njene kolege Hoze Felisijano, Ana Bekuta, Boban Rajović, Daniel Đokić Dimi, dizajner Bata Spasojević, čiju je unikatnu haljinu Dragana nosila tokom većeg dela dana.

- Najpre sam, odmah po buđenju, dok sam silazila u dnevnu sobu, dobila divan poklon od dece. Marko je sedeo za klavirom a Manuela je uzela gitaru, i dočekali su me svirajući moju pesmu „Nešto lepo“, što me je ganulo do suza - folk diva je podelila utiske.

Gosti su se potrudili da Dragani ulepšaju divan dan i specijalnim poklonima, pa je tako Hoze Felisijano, koji je doputovao specijalno zbog njenog rođendana iz Amerike napisao je i izveo specijalnu pesmu posvećenu slavljenici.

Od predstavnika Mercedesa za Nemačku na poklon je dobila automobil „Meklaren SLR“ sa personalizovanim tablicama na kojima piše „DM 50“, a od Zdravka Čolića, koji je zbog obaveza bio sprečen da prisustvuje slavlju, dobila je ogroman buket sa čestitkom...

Ipak, ono što sve interesuje jeste šta je dobila od supruga Tonija.

- Sve što je bilo na meni i oko mene toga dana poklon je od njega, ali najveći poklon je 19 godina bezrezervne ljubavi, pažnje i podrške. To je jedino što mi treba i za sve buduće rođendane – rekla je folk zvezda koja je sve vreme slavlja igrala i pevala ne skidajući osmeh sa lica.

Maja Gašić

Autor