Zašto sam napustio Holivud: Junaku filma "Sam u kući" nisu samo droga i alkohol uništili karijeru

Autor: Svetlana Stojaković

23.01.2018 19:36

Foto:Makoli Kalkin dugo godina je izbegavao medije i muku mučio s alkoholizmom i raznim drogama, a sada je 37-godišnja zvezda filma "Sam u kući" napokon otkrila razloge odlaska iz Holivuda i svog ponekad bizarnog ponašanja poslednjih godina.

Glumac tvrdi da ga je njegov otac Kit zlostavljao mentalno i fizički, konstantno ga vređao i pretio mu: 'Odradi to dobro ili ću te udariti'. Mešao se u sve i svašta i neprestano naređivao filmskoj ekipi kako treba da radi svoj posao.

- Sve što je on, moj otac, pokušao da ostvari u celom svom životu, ja sam uspeo do svoje desete godine zbog čega je on bio ljubomoran na mene - započeo je glumac svoju ispovest.

Naime, njegovi roditelji rastali su se 1994. godine nakon što je on snimio film 'Richie Rich'. Njihov razlaz naziva jednom od najboljih stvari koja se ikad dogodila jer je to bio prvi korak do njegovog napuštanja filmske industrije.

- Jednostavno sam hteo da odmorim malo, razmišljao sam da su svi oko mene koji su to hteli zaradili svoj novac, a ja više nisam planirao nikome da ga donosim - rekao je Makoli.

Објава коју дели ⓜⓐⓒ (@macaulay.culkin) дана 17. Феб 2017. у 5:40 PST

Kad je imao 15 godina, tužio je svoje roditelje jer je smatrao da nisu dobro postupali s njegovim novcem. Izbrisao ih je i kao zakonske staratelje tako da više nisu mogli kontrolisati njegovo bogatstvo.

Објава коју дели ⓜⓐⓒ (@macaulay.culkin) дана 17. Дец 2015. у 2:55 PST

Kalkin ne poriče da je imao problema s drogom i alkoholom, ali je to, navodno, sad sve iza njega. Bilo je perioda kada je izgledao poprilično zabrinjavajuće, a pisalo se da je čak pokušao i samoubistvo. Pod uticajem opijata bio je i uhapšen.

Iza sebe ima brak, a gotovo devet godina proveo je u vezi sa glumicom Milom Kunis koja je danas u braku sa glumcem Eštonom Kučerom.