Ivana Kukrić: Prsten krije tajnu

Autor:

26.01.2018 18:21

Foto:

Foto:



Jedna od naših najuspešnih manekenki u svetu, devojka koju prati i titula najzgodnije Beograđanke, provela je dve nedelje sa dečkom na Maldivima gde je uživala u ronjenju i plivanju

Објава коју дели Ivana Kukric (@ivanakukric) дана 12. Јан 2018. у 2:35 PST

Jedna od naših najuspešnijih manekenki u svetu Ivana Kukrić (37) provela je nezaboravan odmor na Maldivima u društvu dečka i prijatelja. Ovaj arhipelag, sastavljen od 1.126 ostrvaca, među kojima je oko 200 naseljenih i samo 80 otvorenih za turizam, po mnogima je najlepše mesto na planeti, a naša crnokosa lepotica, koja slovi i za jednu od najzgodnijih Beograđanki, tamo je boravila dve nedelje.

- Prvi put sam posetila Maldive i oduševljena sam. Bila sam na dosta drugih ostrva, ali nijedno nije bilo čarobno poput ovog. Bar ne ona koja sam ja obišla i videla. Fascinirale su me boje. Svi su me plašili da je dosadno i da je pet dana dovoljno za Maldive. Meni je zaista sve vreme bilo prelepo, iako nema mnogo sadržaja. Na raspolaganju su mi bili plaža, plivanje, ronjenje, dobra hrana. Uz knjigu, voljenu osobu i divno društvo, meni ništa više nije ni trebalo.

Објава коју дели Ivana Kukric (@ivanakukric) дана 7. Јан 2018. у 7:37 PST

Ivana, koju su, otkad se sa 17 godina pojavila na pisti i sve očarala savršenim telom, dugim, izvajanim nogama i prelepim crnim očima i kosom, povezivali sa mnogim poznatim muškarcima sa naših prostora, nikad nije želela da priča o privatnom životu. I mada se uveliko spekuliše da je već duže u ozbiljnoj vezi sa uspešnim čovekom iz Crne Gore, ona ni sada ne želi da menja stav i jedino potvrđuje da joj je društvo na Maldivima pravio dečko.

Објава коју дели Ivana Kukric (@ivanakukric) дана 11. Јан 2018. у 1:54 PST

- Bila sam sa njim, naravno, i sa našim zajedničkim prijateljima. Otišli smo krajem decembra, tamo smo dočekali Novu godinu i proveli božićne praznike.

TAJNA PRSTENA

Nije otkrila da li je prsten koji je do Maldiva nosila na levoj, a sada ga ima na domalom prstu desne ruke znak da joj se nešto važno desilo u životu. Kad je počinjala karijeru, nije ni slutila da će poziv manekenke postati njen životni izbor. Iako je tokom poslednje decenije i po, otkako paralelno živi i radi u Njujorku i Los Anđelesu, imala mnogo ponuda da se oproba i na filmu, redom ih je odbijala. Baš kao i udvaranja brojnih holivudskih zvezda i najpoželjnijih američkih neženja koji su obletali oko njenog stana na Beverli Hilsu. Ali, gluma je, naprosto, nikad nije privlačila.

Објава коју дели Ivana Kukric (@ivanakukric) дана 4. Јан 2018. у 8:33 PST

- Dugi niz godina živim na relaciji Njujork - Los Anđeles. Moram priznati da su mi se više puta otvorila vrata ka svetu glume. Na vreme sam shvatila da to nije nešto čime želim da se bavim i da bih na tome samo izgubila vreme. Jednostavno, ne bih volela da budem javna ličnost.

Објава коју дели Ivana Kukric (@ivanakukric) дана 3. Јан 2018. у 4:12 PST

Ivana je već 23 godine u modelingu, jedna je od naših najuspešnijih manekenki ikad. Radila je za najpoznatije kreatore i brendove kao što su Armani, Valentino, Triumph, Sax Fifth Avenue, Fratteli, njeno lice krasilo je magazine poput Marie Claire, Sport Illustrated, Maxim, čak je čuvenoj Hale Beri “pozajmila oči” u reklami za čuvenu marku maskara. Ipak, svaki slobodan trenutak koristila je da dođe u rodni grad i da se odmori. A za praznike koji su za nama izabrala je odmor na čarobnoj destinaciji.

Објава коју дели Ivana Kukric (@ivanakukric) дана 29. Дец 2017. у 10:29 PST

- Vratila bih se na Maldive koliko iduće nedelje. Stvarno su me oduševile neverovatne nijanse vode, predivna priroda.

Ivanina prefinjena lepota i harizma kojom zrači ali i mudre odluke donele su joj uspešnu karijeru. Godinama joj ne odolevaju svetski priznati kreatori i fotografi. A ona je, uprkos ogromnoj slavi, ostala lepo vaspitana i draga devojka iz komšiluka. Njeni hobiji su džogiranje, odbojka, tenis, ronjenje. Nekad je planirala da nauči da vozi brod. Zato ne čudi što bi se na rajske Maldive rado vratila.