Branko Milićević Kockica u novoj "Gloriji": Zvocanje čuva brak

Autor:

07.02.2018 17:04

Foto:

Foto:



U susret obeležavanju zlatne godišnjice, ljubimac velike i male dece otkriva tajnu uspešne zajednice sa suprugom, rediteljkom Slobodankom Cacom Aleksić

Uz Branka Milićevića Kockicu (71) i njegovu legendarnu TV emisiju “Kocka, kocka, kockica” odrastale su generacije dece. Osim tog TV formata, prepoznatljiv je i po Pozorištancetu “Puž”, koje je pre 41 godinu osnovao zajedno sa suprugom, rediteljkom Slobodankom Cacom Aleksić. Na repertoaru su 42 predstave, a Branko je u teatru ne samo glavni glumac nego i pevač, pisac, pesnik, dečji učitelj. I u svemu tome uživa jer zaista radi ono što voli.

- Sreća je biti voljen, ali je veća sreća voleti. Što više stvari voliš, to si srećniji. Meni, na primer, nedostaje ljubav prema fudbalu. Zavidim ljudima koji strasno vole taj sport. Sreća je voleti razne aktivnosti i razne stvari, raznu hranu, cveće, životinje. Velika je sreća voleti ljude, ali je najveća sreća voleti decu. Mislim svu decu. Mislim voleti decu kao izvanrednu pojavu u prirodi, pojavu koja nas ispunjava radošću čim ih ugledamo. - kaže Branko za magazin "Gloria".

Ostatak intervjua sa Brankom Kockicom pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 5. februara”!