Kevin Bejkon i Kira Sedžvik: Tri decenije holivudske ljubavi

Autor:

07.02.2018 20:54

Foto:

Foto:



Ove godine u septembru poznati glumački par Kevin Bejkon i Kira Sedžvik slavi 30-godišnjicu braka. Imaju dvoje dece, još uvek se jako vole, poštuju, a kažu da su strast i požuda i dalje prisutni

Oni imaju jedan od najdugotrajnijih i najuspešnijih brakova u Holivudu. Kevin Bejkon (59) i Kira Sedžvik (52) zaljubili su se na setu filma "Lemon Sky" 1987. a iskre su se, kažu, između njih dvoje odmah pojavile. Venčali su se godinu dana kasnije. Bejkon, zvezda filma "Footloose", tada je prolazio kroz težak životni period, ali Kira je sve promenila.

- Kada sam upoznao ljubav svog života karijera mi je bila na dnu. Ali onda se dogodila ljubav, počela su da se rađaju naša deca, a i ponude za filmove krenule su da se nižu - kazao je Bejkon, cenjeni glumac, reditelj i producent.

Pre nego što je upoznao svoju Kiru bio je u petogodišnjoj vezi s glumicom Trejsi Polan, ali je osećao da ona nije prava za njega. Kiru je zaprosio na Božić i bio je šokiran kad je prihvatila njegovu bračnu ponudu.

Kreativnošću protiv bolesti: Kevin Bejkon pisanjem pesama leči napade panike

- Stavio sam prsten u čarapu za poklone. Bio sam potpuno šokiran kada je rekla 'Da' - ispričao je svojevremeno Kevin.

Iako su u braku 30 godina, Kevin i Kira kažu da su strast i požuda još uvek prisutni.

-Koja je tajna našeg braka? Joj, sad ću osramotiti našu decu, ali svakako zdrav i aktivan seksualan život. Kad Kevin uđe u prostoriju ja i dalje osećam leptiriće u stomaku - rekla je jednom prilikom Sedžvik, koja je s Bejkonom u braku dobila dvoje dece, sina Trevisa (28) i ćerku Sosi (25).

-Takođe, dobro je često ići na medeni mesec, a i hodati nag po kući. Naravno nije to dovoljno za uspešan brak - kazala je uz smeh Kira. Istakla je da oni stalno vode brigu jedno o drugome.

Објава коју дели Kevin Bacon (@kevinbacon) дана 27. Мај 2017. у 12:45 PDT

-Pronalazimo vremena za sebe i volimo da budemo sami. Mislim da je na kraju dana to i najbolje za našu decu jer se osećaju sigurno kada znaju da su mama i tata dobro, uživaju zajedno i žele biti zajedno. To je važno - objasnila je Kira.

Pre 5 godina Kevin i Kira su proučavali porodično stablo u emisiji "Finding Your Roots". Šokirali su se otkrićem. Pregledajući nalaze DNK analize naučnici su zaključili da su rođaci u devetom kolenu.

Објава коју дели Kevin Bacon (@kevinbacon) дана 14. Мај 2017. у 12:22 PDT

-Jesam li ti rekla! Od početka naše veze znala sam da nas veže nešto jače. Osetila sam to kad sam te upoznala. Govorila sam ti sve vreme, ali mislio si da umišljam - objašnjavala je tada glumica svom suprugu za kog kaže da je neverovatno iskren.

Zvezde koje znaju kako da sačuvaju ljubav i brak: U čemu je njihova tajna?

- Ima visoke moralne standarde, ne laže, ne vara. Ne znam kako mu uspeva, ali uvek me uveri da sam najlepša žena na svetu, jedina žena - objasnila je Kira.

Објава коју дели Kevin Bacon (@kevinbacon) дана 4. Сеп 2017. у 8:08 PDT

Deo svog bogatstva Bejkon i Kira su izgubili u malverzacijama ozloglašenog prevaranta Bernija Medofa, ali to ih nije slomilo.

- To je samo novac, a mi hvala Bogu imamo dovoljno - kaže Bejkon kojeg supruga redovno šalje po nabavku namirnica kao i da nosi stvari na hemijsko čišćenje.