Aleksandra Prijović i Filip Živojinović u novoj "Gloriji": Veridba zalivena šampanjcem

Autor:

20.02.2018 10:30

Foto:

Foto:



Pošto je u Majamiju dobila dijamantski prsten, pevačica je s dečkom, sportskim menadžerom i sinom teniske legende Bobe Živojinovića, proslavila lep događaj i počela da planira svadbu

Najlepši dokaz ljubavi za Dan zaljubljenih pevačica Aleksandra Prijović (22) dobila je od svog dečka, sportskog menadžera Filipa Živojinovića (32). Baš tog dana on ju je zaprosio i poklonio joj lep dijamantski prsten. Njeno “da” proslavili su šampanjcem, a vest o veridbi buduća gospođa Živojinović saopštila je preko društvenih mreža. Među prvima su joj čestitali članovi porodice i prijatelji.

Dok svi oni s nestrpljenjem nagađaju detalje dugo očekivanog venčanja, odnosno svadbe, što je sledeći korak u životu zaljubljenog para, Aleksandra, koja je i otkrila kako je sve počelo, uvek ističe da je u budućem suprugu našla podršku za sve što radi.

- Sreli smo se u jednom klubu. Filip mi je prišao i rekao kako bismo bili super par, na šta sam se ja nasmejala. Sutradan mi se javio na instagramu, počeli smo da se dopisujemo. Onda smo se videli nekoliko dana kasnije i tako je sve krenulo. On je dobar i iskren, time me je kupio zauvek. Mnogo cenim takve ljude. Imam njegovu podršku u svemu što radim i to mi veoma znači.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 19. februara”!

Maja Gašić

Autor