Vladimir-Vladica Popović u novoj "Gloriji": U bazenu sa Eskobarom

Autor:

24.02.2018 10:22

Foto:

Foto:



Za vreme boravka u Kolumbiji srpski fudbalski stručnjak upoznao je ozloglašenog narko-bosa koji mu je nudio prelepe žene i gomilu novca ne bi li ga ubedio da predvodi klub iz Medeljina

Zvezdina fudbalska legenda Vladimir-Vladica Popović (82) podjednako je bio uspešan kao igrač i trener. Neko vreme je radio u Kolumbiji, a malo se zna da je bio miljenik narko-bosa Pabla Eskobara koji mu je nudio ogromne sume novca da dođe na čelo Independijentea iz Medeljina, koji je on sponzorisao.

- Kad sam dobio poziv, tačno sam znao zbog čega je želeo da me dovede: da bi mi posle dva-tri poraza dao otkaz i mogao da kaže da me je najurio iz Kolubije - otkriva Vladica i dodaje: - Međutim, nisam hteo da prihvatim mesto trenera u Medeljinu, iako mi je rekao da mogu da tražim od njega šta hoću. Odveo me je u vilu s velikim bazenom, sačekalo nas je šest-sedam žena, nije se znalo koja je lepša. Kolumbijke su i inače veoma zgodne, ali bio sam iznenađen takvom lepotom, naprosto sam zinuo. Pablo nam je sipao po čašu viskija, seli smo u bazen i počeli da razgovaramo.

Ostatak intervjua pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 19. februara”!