Staša Koprivica u novoj "Gloriji": Rasprava okončana svadbom

Autor:

26.02.2018 17:00

Foto:

Foto:



Pozorišna rediteljka i scenaristkinja udala se na intimnoj ceremoniji za Ivana Marinovića, autora filma ‘Igla ispod praga’, s kojim se upoznala preko tvitera na kome su žučno razmenjivali stavove

Pozorišna rediteljka i scenaristkinja Staša Koprivica (33) udala se za crnogorskog reditelja i producenta Ivana Marinovića (33). Građansko venčanje obavljeno je u opštini Vračar, a tom činu prisustvovali su samo članovi najuže porodice mladenaca i kumovi. Staša je za kumu izabrala svoju dugogodišnju najbolju prijateljicu, spisateljicu i novinarku Anu Vučković-Denčić, dok je mladoženji kumovao mladi italijanski dizajner nakita Đorđo Čile.

Posle venčanja organizovan je svečani ručak. Tom prilikom kum je zabavljao prisutne izvođenjem najlepših italijanskih kancona. Mladinu haljinu i obuću dizajnirala je kostimografkinja i modna kreatorka Magdalena Klašnja.

Ljubavna priča ovog mladog para počela je pre nekoliko godina preko tvitera, iako su mnogo pre toga mogli da se sretnu u Herceg Novom, gde su oboje proveli veći deo svojih života.

- Sve je počelo raspravama o terminima “lemba” i “tramuntana”. Čitav život smo proveli u Novom a da se nijednom nismo sreli pre prepiske na tviteru. Da to stavim u neki scenario, rekli bi mi da je neuverljivo - kaže Staša i dodaje da im ne smeta što se bave istom profesijom. - Nismo sujetni, nema rivaliteta, i pružamo jedno drugom bezrezervnu podršku. Doduše, on se bavi filmom, a ja pretežno pozorištem, možda je to olakšavajuća okolnost.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 26. februara”!

Maja Gašić

Autor