Aleksandra Prijović i Filip Živojinović: Veridba zalivena šampanjcem

Autor:

03.03.2018 20:00

Foto:

Foto:



Odmah pošto je dobila prsten optočen dijamantima, pevačica je s dečkom, sportskim menadžerom i sinom teniske legende Bobe Živojinovića, proslavila lep događaj i počela da planira svadbu

Najlepši dokaz ljubavi za Dan zaljubljenih pevačica Aleksandra Prijović (22) dobila je od svog dečka, sportskog menadžera Filipa Živojinovića (32). Baš tog dana on ju je zaprosio i poklonio joj lep dijamantski prsten. Njeno “da” proslavili su šampanjcem, a vest o veridbi buduća gospođa Živojinović saopštila je preko društvenih mreža. Među prvima su joj čestitali članovi porodice i prijatelji.

Brena i Boba Živojinović: Jedva čekamo unučiće


Dok svi oni s nestrpljenjem nagađaju detalje dugo očekivanog venčanja, odnosno svadbe, što je sledeći korak u životu zaljubljenog para, Aleksandra, koja je i otkrila kako je sve počelo, uvek ističe da je u budućem suprugu našla podršku za sve što radi.

- Sreli smo se u jednom klubu. Filip mi je prišao i rekao kako bismo bili super par, na šta sam se ja nasmejala. Sutradan mi se javio na instagramu, počeli smo da se dopisujemo. Onda smo se videli nekoliko dana kasnije i tako je sve krenulo. On je dobar i iskren, time me je kupio zauvek. Mnogo cenim takve ljude. Imam njegovu podršku u svemu što radim i to mi veoma znači.

Aleksandra je dodala i da je oduvek Filipa smatrala izuzetno lepim i zgodnim muškarcem, a da je i on u njoj našao sve što je tražio, Živojinović često pokazuje emotivnim komentarima ispod zajedničkih fotografija.

Par je vezu započeo pre više od dve godine. Što zbog izgleda, što zbog činjenice da je uspešan i perspektivan u svom poslu, oko Filipa su se otimale devojke. Naslednik legende tenisa Slobodana-Bobe Živojinovića godinama važi za jednog od najpoželjnijih neženja kod nas. Aleksandra, koja je pažnju javnosti skrenula 2013. nastupom u takmičenju za buduće pevačke zvezde, pravu popularnost je stekla otkad je počela da se zabavlja s njim. Podatak da joj je “šefica” Lepa Brena, supruga Filipovog tate, daje posebnu čar ovoj ljubavnoj priči.

BLAGOSLOV

Od prvog dana njihove romanse javnost je zanimalo kako su nekad potencijalnu, a sada i zvanično buduću snahu prihvatili Filipov otac Boba i njegova supruga, folk diva Lepa Brena. Da par ima njihov blagoslov, Brena i Boba su otkrili upravo u intervjuu koji su dali Gloriji početkom decembra prošle godine.

- Aleksandra je predivna osoba, drago mi je što su ona i Filip zajedno. Super se slažu, tako da sa nestrpljenjem očekujem unuče, ali, naravno, to zavisi od njih. Bilo bi lepo da to bude već iduće godine, iako će oni o tome odlučiti. Podršku imaju, voleo bih da im napravimo pravu domaćinsku svadbu kakva nama dolikuje. Jedino sam zamolio sam Filipa da mi kaže bar nekoliko meseci ranije zbog priprema. Da ne bude danas za sutra - poverio nam je Boba, a Brena je dodala da je dobro što se sve odvija logično. - Normalno je da ja u ovim godinama ne mogu da rađam decu, nego treba da dobijem unučiće. Pošto imam tri momka, samo neka idu lepo, po redu, i Boba i ja ćemo biti srećni i zadovoljni.

Maja Gašić

Autor