Nataša Vojnović u novoj "Gloriji": Počela sam da živim normalno

Autor:

07.03.2018 10:33

Foto:

Foto:



Posle nekoliko izleta na film najuspešnija srpska manekenka odlučila je da zapostavi glumačku karijeru uverena kako prioritet treba da dobiju njena druga interesovanja, pre svega putovanja i ljubav s muškarcem s kojim je u vezi poslednih pet godina i zbog kog je počela da razmišlja i o deci

Piste kojima je manekenka Nataša Vojnović (38) koračala od svoje petnaeste godine nisu bile posute ružama već znojem i mukotrpnim radom, ali su je odvele pravo na veliko platno. Njenu harizmu, talenat i energiju vrlo brzo su prepoznali i ljudi iz filmske industrije. Kao neko ko je počeo da uzima časove glume sa 19 godina bila je spremna za ulogu u filmu “Montevideo, vidimo se” Dragana Bjelogrlića, a onda i “O bubicama i herojima” Petra Pašića, koji je nedavno na Festu imao premijeru. Ipak, za neke životne situacije, koje su se dešavale u periodima snimanja tih ostvarenja, manekenka nikako nije mogla da se pripremi.

- Radila sam u Nemačkoj kad su mi javili da mi se tetka iz Beograda razbolela. A ona je jedna od najvažnijih osoba u mom životu. Za vreme rata, kad smo izbegli iz Brčkog, mama me je posalala kod nje i ona se tada starala o meni. Tetka i teča su mi kupovali garderobu, proveravali torbu, gledali da li pušim, a pušila sam. Bila sam vrlo problematična tinejdžerka. Njihovo strpljenje, ljubav i razumevanje su mi veoma pomogli u životu. Kad me je neprijatna vest dovela u Beograd, shvatila sam da treba da ostanem ovde i da mi ništa nije važnije od toga da budem sa njima. U to vreme su me i pozvali na kasting za film “O bubicama i herojima”.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 5. marta!

Maja Gašić

Autor