Nina Seničar u novoj "Gloriji": Sve o mojoj ljubavi u Holivudu

Autor:

12.03.2018 20:44

Foto:

Foto:



Posle uloga u velikim holivudskim filmovima u kojima je sarađivala, pored ostalih, sa Čarlijem Hanamom i Mirom Sorvino, lepa srpska glumica, manekenka i voditeljka namerava da nastavi da živi u Los Anđelesu i da se bavi humanitarnim radom, i da uživa u vezi s kolegom Džejom Elisom zbog čije se tamne boje kože suočavala s negativnim komentarima

Iako ima tri paralelne karijere, glumačku, voditeljsku i manekensku, Nina Seničar (32) ne ljuti se kada je prepoznaju samo kao zvezdu modelinga jer smatra da su sve tri profesije blisko povezane i da svaka ima zadatak da prenese emociju, ali u različitoj formi. Zbog skromnosti ne želi da insistira na priči o holivudskoj karijeri, ali treba istaći da je samo u poslednjih godinu-dve sarađivala sa svetskim zvezdama poput Čarlija Hanama u “Papillonu”, Čeda Nelsona i Erika Robertsa u “The Downside of Bliss” i Mire Sorvino u “Doeu”. U šou-programima “Tvoje lice zvuči poznato” i “Ja volim Srbiju” odlično se snašla u ulozi voditeljke, a zahvaljujući atraktivnom izgledu uspela je da izmami uzdahe muške publike pa čak i nekih kolega.

Već tri godine ste u ozbiljnoj vezi sa kolegom, glumcem Džejom Elisom. Da li je on već posetio Srbiju i kakvi su njegovi utisci?

- Džej je dolazio u Srbiju nekoliko puta i oduševljen je gostoprimstvom naših ljudi.

S obzirom na to da je Džej afroameričkog porekla, jeste li se nekada susretali sa predrasudama i negativnim komentarima vezanim za vašu vezu?

- Jesam, ali, bože moj, čovek ne može svima udovoljiti.

Ostatak teksta pročitajte u novom broju magazina “Gloria” koji je u prodaji od 12. marta!

Maja Gašić

Autor